O profesoara din Brasov, facuta de ras de o eleva in fata colegilor: „Hai la cimitir, hai la cimitir” VIDEO

Publicat: 30 sept. 2019, 09:52 Autor: Simona VIDEO
O profesoara din Brasov, facuta de ras de o eleva in fata colegilor: Hai la cimitir, hai la cimitir VIDEO

Scandal urias intr-un liceu din Brasov, dupa ce o eleva a intrecut cu mult masura.

O profesoara din Brasov. Scandal fara precedent in Brasov, dupa ce o eleva si-a batjocorit profesoara cin fata tuturor colegilor, in timpul orelor de curs.

In clipul video postat ulterior chiar de eleva pe social media, se poate observa cum aceasta se plimba prin clasa nestingherita si isi jigneste profesoara din senin, fredonandu-i cateva versuri dintr-o manea, sub privirile colegilor ei.

O profesoara din Brasov

O profesoara din Brasov

Scenele s-au petrecut la Colegiul Tehnic „Victor Jinga” din Sacele iar clipul a devenit rapid viral, starnind reactii diverse din partea internautilor.

Fata poate fi auzita spunand „Hai la cimitir, hai la cimitir”, in timp ce aceasta nu stie cum sa reactioneaza in fata unui asemenea comportament. Dupa ce incearca sa calmeze eleva, profesoara se plimba prin casa, iar fata continua sa cante linistita, acompaniata de rasetele colegilor.

Imediat ce imaginile au ajuns pe social media, autoritățile s-au sesizat si au demararat o ancheta pentru a afla cine este eleva si cum de s-a ajuns la asa ceva.

„În urma apariției în mediul online, pe o rețea de socializare, a unei înregistrări video în care o elevă dă dovadă de un comportament neadecvat în timpul orelor de curs, politiștii din cadrul I.P.J. Brasov – Poliția Municipiului Săcele, s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru a stabili persoana/persoanele implicate și împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a declarat Alina Ivan, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, potrivit Fanatik.

Publicat: 30 sept. 2019, 09:52 Autor: Simona VIDEO
Pe aceeași temă
×