Copil umilit la o scoala din Brasov! A fost batut, dezbracat si filmat. Scenele au ajuns pe internet

Publicat: 28 oct. 2019, 15:15 Autor: Loredana Ciao.ro

Scene șocante petrecute la o școală din Brașov, acolo unde un elev a fost dezbrăcat complet de către colegii săi, umilit și filmat! Clipul video a ajuns pe internet și a atras atenția inclusiv Poliției.

Copil umilit la o scoala din Brasov. Scene șocante petrecute la o școală din Brașov, acolo unde un elev a fost dezbrăcat complet de către colegii săi, umilit și filmat! Clipul video a ajuns pe internet și a atras atenția inclusiv Poliției.

Copil umilit la o scoala din Brasov

Totul a fost filmat chiar de către unul dintre colegii băiatului, care a fost umilit în spatele clasei. Câțiva elevi l-au dezbrăcat pe băiatul care țipă, ba chiar una dintre fete a încercat să îi dea și lenjeria intimă jos.

În scurt timp, filmarea a ajuns ape internet și a devenit virală, doar că acesta a fost și momentul în care s-a sesizat Poliția. Chiar dacă filmarea a fost ștearsă, o anchetă a fost deschisă în acest sens.

Copilul dezbrăcat cu forța de colegi le-a spus polițiștilor că, de fapt, totul s-a petrecut în joacă și că toți cei din clasă, inclusiv el, s-au amuzat de cele întâmplate.

Inspectoratul Poliției Județene Brașov continuă verificările, pentru a stabili circumstanțele producerii acestei fapte, informează cei de la observatorulph.ro.

Publicat: 28 oct. 2019, 15:15 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă