Noi marturii despre Luiza Melencu: „A fost vazuta in Italia. Avea ochii rosii, era drogata”

Publicat: 28 oct. 2019, 15:01 Autor: Loredana Ciao.ro
Noi marturii despre Luiza Melencu: A fost vazuta in Italia. Avea ochii rosii, era drogata

Noi amanunte ies la iveala in cazul Caracal. De aceasta data este vorba despre Luiza Melencu.

Noi marturii despre Luiza Melencu. Una dintre victimele familiei lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, Ramona, susține faptul că ar fi văzut-o pe Luiza Melencu în Italia, fiind sub influența unor substanțe interzise.

Ea nu ar fi fost singură, ci însoțită de un bărbat care căuta să închirieze un apartament în Italia.

Noi marturii despre Luiza Melencu

Ramona, care s-a dat drept ”Larisa” inițial, pentru a-și ascunde identitatea reală, a hotărât să își arate adevărata față și să vorbească deschis despre cazul Luizei Melencu. Femeia a declarat faptul că Luiza ar fi fost drogată și răpită de traficanți de droguri. Ramona s-a oferit să ofere recompensă în valoare de 500.000 de euro în proprietăți pentru ca fata să fie eliberată.

Luiza Melencu activa in WhatsApp

„Mie anul trecut mi-au venit două persoane, una o știam, voiau o casă cu subsol pe care eu o aveam în chirie. Aveau 3 fete în mașină, aveau nevoie urgent pentru că nu aveau unde să pună cele trei fete. Au mai venit odată, eu am trimis mesajul la poliție și le-am spus că iar a venit, căuta casa, cu o fată cu ochii cu părul roșu, ochii roșii, care nu se simțea bine. În mai-iunie a fost asta. Cum roșii? Drogată doamnă!”, a spus Ramona pentru RTV.

„Eu anul trecut în martie am închiriat un apartament la o doamnă cu un copil mic și ea și-a luat în arest domiciliar o altă fată. Fata aceasta m-a sunat să merg la spital la ea să îi aduc mâncare și să o aduc acasă. Când am mers la spital ea se certase cu acest domn care venise cu fata cu părul roșu și alte trei fete, erau certați și mi-a spus că Luiza Melencu era fata care a venit în ziua respectivă cu domnul acela să caute apartament”, a mai continuat Ramona la tv.

Publicat: 28 oct. 2019, 15:01 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă
×