Lila are 3 ani și a stat zile în șir cu mama moartă în casă. Vecinii au intrat peste ea în apartament și au rămas muți

Publicat: 28 Oct. 2019, 14:40 Ciao.ro
Lila are 3 ani și a stat zile în șir cu mama moartă în casă. Vecinii au intrat peste ea în apartament și au rămas muți

O fetiță de trei ani a trecut prin momente dramatice, însă din fericire, norocul a fost de partea ei.

Lila are 3 ani și a stat zile în șir cu mama moartă în casă. Micuța, care trăiește într-un orășel din sudul Franței, a supraviețuit zile în șir.  Nu avea apă și era închisă într-un apartament modest, după ce mama ei s-a stins din viață.

Lila, căci așa au numit-o vecinii pentru a-i proteja identitatea, a fost găsită în balcon apartamentului în care locuia, alături de cățelul ei, scrie a1.ro.

Lila are 3 ani și a stat zile în șir cu mama moartă în casă

Vecinii au fost îngrijorați de starea ei, iar atunci când au întrebat-o ce face, aceasta le-a spus ”Mama mea e obosită, doarme.” În realitate, însă, femeia era moartă.

În momentul în care vecinii au intrat în casă au descoperit o imagine dezolantă. Pe lângă faptul că era mizerie în apartament, aceștia au găsit numeroase sticle goale de vin și bere pe jos. Iar bucătăria plină de vase murdare. În dormitor, însă, femeia era întinsă în pat, lipsită de viață.

Imediat, aceștia au alertat Poliția, iar micuța a fost dusă într-o instituție publică, unde beneficiază de îngrijiri medicale.

Fetița de doar trei ani a supraviețuit câteva zile mâncând conserve pe care a reușit să le deschidă singură și și-a hrănit și cățelul. Atunci când a fost luată de poliție, fetița a luat cu ea un album de poze, dar și câinele.

Publicat: 28 Oct. 2019, 14:40 Ciao.ro
Pe aceeași temă