Dezvăluiri terifiante din infernul monstrului de la Caracal: ”Aș fi vrut să fie altfel. Mi-aș dori să le vad mâine la televizor”

Publicat: 23 ian. 2020, 13:09 Autor: Elena News
Dezvăluiri terifiante din infernul monstrului de la Caracal: ”Aș fi vrut să fie altfel. Mi-aș dori să le vad mâine la televizor”

Dezvăluiri terifiante din infernul monstrului de la Caracal. Comisarul-șef Florian Eniță a fost cel care a preluat cercetările în curtea și în casa lui Gheorghe Dincă, după ce polițiștii din Olt au încercat să preleveze probe fără ajutorul specialiștilor din Capitală. Într-un interviu acordat site-ului ziare.com, Florian Eniță, cel care a cercetat în detaliu casa monstrului din Caracal, dezvăluie lucruri absolut înfiorătoare.

Felul în care Gheorghe Dincă le-a ucis pe cele două adolescente a uluit și îngrozit inclusiv pe oameni cu ani de expereință în domeniul criminalisticii.

”Noi, ca profesioniști, mergem la fața locului, ne facem treaba, chiar dacă avem cadavrul lânga noi, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Trebuie să avem tăria asta, altfel nu rezistam. Abia când am ajuns la reconstituirea din septembrie, câte o zi pentru fiecare victimă în parte, am înțeles calvarul prin care au trecut cele două fete. A fost ceva chiar incredibil, până atunci nu mă gândisem decat la CFL, la recoltarea de probe pentru ca dosarul să fie unul bun. După ce am stat ore în șir cu Dincă în casă și ne-a explicat tot ce făcuse cu ele, cum le-a lovit, unde au fost legate, abia atunci am realizat prin ce chinuri au trecut. Eu nu cred că s-a întâmplat cum a declarat el, că au primit o singură lovitura, au căzut și au murit. Au fost bătute temeinic”, a spus comisarul șef într-un interviu acordat ziare.com.

Florian Eniță a precizat că fetele au fost incinerate în butoiul din curtea lui Dincă

”Nu e imposibil (n.r.: să arzi un cadavru). Corpul uman are un țesut adipos. Dacă grăsimea intră în combustie, corpul arde fără niciun alt factor extern. Mai mult, Dincă a folosit acolo tot felul de materiale inflamabile: motorină, vaselină, lemne. Arderea a fost si mai bine întreținută. În butoiul acela, el topea cabluri de aluminiu, deci obținea peste 600 de grade. Temperatura a fost între 600 și 1.000 de grade”. a mai spus comisarul șef. 

De asemenea, acesta  precizat că bijuteriile și capsele de la blugi au rămas întregi, dar și alte părți tari ale corpului. ”Pot rămâne întregi. În partea inferioară a butoiului se afla o sită peste care a așezat cadavrele. Obiectele mici au căzut prin sită pe tabla de sub butoi unde temperatura nu e la fel de mare, pentru că acolo butoiul are o fantă pe unde intră aerul și produce ventilație. Pe tabla de sub butoi au ajuns și dinții, care oricum ard cu mult mai greu, pentru ca densitatea lor e mai mare decât a altor oase. Incinerarea a durat peste 3 ore. El nu stătea lângă butoi tot timpul, flacăra și caldura erau atât de mari că nu se putea apropia. După un timp verifica dacă mai sunt oase și alimenta din nou focul”, a declarat Florian Eniță.

 

Publicat: 23 ian. 2020, 13:09 Autor: Elena News
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă