Veste bombă despre Gheorghe Dincă! Când va fi trimis în judecată

Publicat: 04 ian. 2020, 12:05 Autor: Elena General
Veste bombă despre Gheorghe Dincă! Când va fi trimis în judecată

Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată săptămâna viitoare, potrivit unor surse, relatrază antena3.ro.

Avocații familiilor Măceșanu și Melencu acuză că din dosar lipsește certificatul care atestă decesul Luizei Melencu.

Inițial, procurorii DIICOT au promis că-l vor trimite pe Gheorghe Dincă, suspectul crimelor din Caracal, înainte de finalul anului trecut, însă potrivit informațiilor oficiale aceștia au așteptat raportul FBI care a ajuns în România.

Astfel, dosarul va fi trimis în judecată în perioada 6-10 ianuarie. Dosarul ar putea fi trimis în judecată, însă fără speța care o privește pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

Ce pretenții are Gheorghe Dincă în închisoare

Monstrul din Caracal dorește să aibă un fotograf în închisoare, după ce a cerut televizor și radio în celulă. Dezvăluirea a fost făcută la finele anului trecut,  la postul România TV, de avocata familiei Melencu.

„După ce a cerut radio și TV, acum vrea și fotograf. A spus că are o rudă bolnavă, care nu poate să vină să îl viziteze în închisoare, și vrea să i se aducă un fotograf care să îi facă 5 fotografii pe care să i le trimită rudei” , a spus avocata Carmen Ogășanu.

Publicat: 04 ian. 2020, 12:05 Autor: Elena General
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă