Gheorghe Dincă, în stare gravă la spital!

Publicat: 17 dec. 2019, 14:59 Autor: Elena News
Gheorghe Dincă, în stare gravă la spital!

Gheorghe Dincă acuză probleme de sănătate în închisoare, iar acum a ajuns la spital, la doar câteva zile după ce se plângea de tratamentul la care este supus la Jilava, acolo unde nu beneficiază de mâncare și condiții pe placul său.

În urmă cu câteva zile, după o noapte în care a susținut că nu s-a simțit bine, el a cerut să fie dus la investigații medicale. Astfel, surse autorizate au dezvăluit că bărbatul a fost dus de polițiștii de la Acțiuni Speciale la policlinica ministerului de Interne și, la camera de gardă, și i s-au făcut o serie de analize, relatează stirilekanald.ro.

”Medicul de la arestul central al Capitalei a recomandat un control”, spun surse judiciare, care mai specifică și faptul că, însoțit de polițiști, Gheorghe Dincă a fost plimbat prin mai multe cabinete, la cardiologie, unde i s-a efectuat un EKG, la oftalmologie, pentru un control amănunțit la ochi, apoi a ajuns la ORL, la neurologie și, într-un final, ”monstrul de la Caracal” a fost investigat și de un diabetolog.

”Rezultatele investigațiilor făcute vor fi comunicate medicului arestului central, căruia Dincă i-ar fi reclamat probleme de sănătate, însă, până atunci, pentru a preântâmpina situații neplăcute, băbatul va urma un tratament medicamentos specific, unul care să îl ajute să depășească stările de rău pe care le acuză în ultima perioadă, după ce audierile au luat o altă turnură, iar el a fost nevoit să dea mai multe detalii despre uciderea Alexandrei și Luizei”, au povestit persoane de la fața locului.

S-a cerut reaudierea lui Gheorghe Dincă și suplimentarea probelor depuse la dosar.

„S-a solicitat printre altele a se confirma de către specialişti care e temperatura la care a fost supusa fiecare bijuterie care a fost găsită în butoi şi în lizieră. Nu exista acest raport si va spun că temperaturile de topire a acelor metale din care sunt făcute bijuteriile respective sunt inferioare din temperatura la care au fost supuse oasele. (…) Mai pe românește inelul din argint se topea înaintea arderii osului şi a dispărut nu se știe ce e cu el (…) Documentul. Ştiu sigur că s-au cerut aceste lucruri. Am informații concrete, dar nu a mai apărut și răspunsul. Cum îi întrebi îi pici cu ceară”, a declarat avocatul Tonel Pop.

Publicat: 17 dec. 2019, 14:59 Autor: Elena News
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă