Fata ucisa la Caracal invata la cel mai bun liceu din Olt. Profesorii Alexandrei fac marturii socante

Publicat: 27 Jul. 2019, 15:00 News

Alexandra Macesanu avea doar 15 ani si este presupus ca a fost omorata de un barbat de 66 de ani, care a luat-o la ocazie, in Caracal.

Fata ucisa la Caracal era o eleva silitoare si urma cursurile celui mai bun liceu din Olt. Toti cei care au cunoscut-o pe adolescenta sunt in stare de soc. Colegii si profesorii Alexandrei au transmis zeci de mesaje, pe retelele sociale.

Printre acestia se numara si un profesor al fetei, care a marturisit ca ea era o eleva constiincioasa si avea o medie de peste 9, cand a terminat clasa a IX-a. Cunoscutii Alexandrei vorbesc despre aceasta ca despre un copil extraordinar. Directorul liceului din Olt la care invata, si unde fusese admisa cu un an de zile in urma, a dezvaluit si ce rezultate la invatatura avea aceasta.

Cea care i-a picat victima lui Gheorghe Dinca, cel care s-a oprit cu masina sa o ia pe fata la ocazie, terminase clasa a IX-a, la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal. Este un liceu cunoscut pentru faptul ca sunt adminis elevii cu medii foarte mari. De asemenea, 85% dintre absolventi se indreapta spre facultati din tara si strainatate, dupa absolvire. Ultimele imagini cu Luiza Melencu in viata

Fata ucisa la Caracal, eleva la cel mai bun liceu din Olt

Fata ucisa la Caracal invata la cel mai bun liceu din Olt

„Sunt ingrozit de acest eveniment nefericit in urma caruia uneia dintre cele mai bune eleve ale Liceului Teoretic ‘Mihai Viteazul’ i-a fost curmata viata de o ‘bestie’ cu chip uman. Sincere condoleante familiei indurerate! Dumnezeu sa te odihneasca in Rai, Alexandra! Din pacate, oamenii nu mai sunt oameni!”, a scris directorul liceului, Liviu Mitroi, pe contul sau de Facebook.

Barbatul i-a fost Alexandrei si profesor, tocmai de aceea a dezvaluit si ce note avea adolescenta. „Un copil foarte bun, o fetita foarte buna. 9,02 a avut media cu care a terminat clasa a IX-a, o stiu si de la dansuri populare. Facea si vioara, mi se pare, la Casa de Cultura. Un copil bun, un copil care nu vorbea neintrebat, isi vedea de drumul ei, de cartea ei…”, a declarat Liviu Mitroi,

Ulterior, prof. Mitroi a declarat, pentru Adevărul: „Un copil foarte bun, o fetiţă foarte bună. 9,02 a avut media cu care a terminat clasa a IX-a, o ştiu şi de la dansuri populare. Făcea şi vioară, mi se pare, la Casa de Cultură. Un copil bun, un copil care nu vorbea neîntrebat, îşi vedea de drumul ei, potrivit adevarul.ro.

Profesorul a mai marturisit ca nu isi poate explica ce a determinat-o pe Alexandra, pe care o cunostea drept o fire precauta, sa se urce in masina lui Gheorghe Dinca, presupusul criminal din Caracal. Unchiul Alexandrei este distrus de durere

Publicat: 27 Jul. 2019, 15:00 News
Pe aceeași temă