Dan Negru, declaratia socanta in cazul uciderii Alexandrei: „Razbunarea personala e solutia cand statul nu mai exista”

Publicat: 27 iul. 2019, 11:20 Autor: Simona Ciao.ro
Dan Negru, declaratia socanta in cazul uciderii Alexandrei: Razbunarea personala e solutia cand statul nu mai exista

Cazul socant al mortii Alexandrei a facut inconjurul Romaniei, iar toata lumea este vizibil afectata.

Dan Negru, declaratia socanta in cazul uciderii Alexandrei. Omul de televiziune este profund marcat si in acest sens a lasat un mesaj pe social media, in care face o paralela intre tragedia de la Caracal si cazul Drasius.

Dan Negru, declaratia socanta in cazul uciderii Alexandrei

Dan Negru, declaratia socanta in cazul uciderii Alexandrei

„Drama fetei ucisă la Caracal mi-a amintit de Drasius Kedys, lituanianul a cărei fetiţă de 6 ani a fost agresată sexual de un pedofil influent. Tatăl şi-a căutat dreptatea în tribunale, a trimis petiţii la Parlamentul European şi avut chiar puterea sa-şi filmeze fetiţa povestind cum a fost violată!

Pentru că nimeni nu l-a luat în seama, Drasius, fost luptător în trupele speciale, şi-a făcut singur dreptate şi i-a executat pe toţi cei implicaţi în molestarea fetiţei lui. Agresorului i-a tras două gloanţe în organele genitale şi un glonte în cap.

Căutat apoi de poliţie şi-a atras simpatia în toată lumea! Totuşi, după câteva săptămâni, Drasius a fost găsit mort. Sistemul corupt l-a învins dar el rămâne o emblemă a celor care-şi fac dreptate singuri!

Trump l-a dat exemplu când a cerut pedeapsa cu moartea in America! Orice ţară care nu poate avea grijă de copiii ei va ajunge la Drasius Kedys!

Pentru că există un Drasius în fiecare tată! Şi atunci niciun 112 nu va mai conta! Spre asta ne îndreptăm?! Răzbunarea personală e soluţia când statul nu mai există!”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Tatal Alexandrei, luat in batjocura de seful Politiei Caracal: „Daca da dracu sa fie incurcata cu vreunul, platesti perchezitiile!”

Au inceput audierile la Craiova in cazul crimei Alexandrei. Suspectul principal, la un pas de a fi linsat de multimea furioasa VIDEO

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii Alexandrei a fost preluat in cursul noptii din fata casei sale. Barbatul a fost dus la audieri in Craiova, insa momentul cand acesta a fost preluat de politisti a fost unul agitat.

Asta pentru ca sute de localnici furiosi si indignati s-au adunat in fata acsei sale si au huduit pana cand acesta a fost scos din casa sa.

Astfel ca masina politiei a iesit cu mare dificultate din mijlocul multimii furioase, oamenii facand o adevarata revolta, scandand impotriva incompetentei politiei.

Cazul fetei din Caracal continua sa socheze. Le-ar fi spus politistilor la 112 ca e legata cu sarma si ca a fost violata

La acest protets atmosfera a fost extrem de tensionata, astfel incat un cordon de 30 de jandarmi s-a facut în jurul casei, pentru ca acestia sa nu dea buzna peste principalul suspect.

Protestatarii au avut pancarte pe care scria „Alexandra a sunat, poliția nu a actionat”, „Jos coruptii”, „Jos incompetentii”, „Nepasarea voastra ucide vieti”.

Publicat: 27 iul. 2019, 11:20 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă
×