Tatal Alexandrei, luat in batjocura de seful Politiei Caracal: „Daca da dracu sa fie incurcata cu vreunul, platesti perchezitiile!”

Publicat: 27 iul. 2019, 10:10 Autor: Simona Ciao.ro

O noua informatie cutremuratoare a iesit la iveala in cazul uciderii Alexandrei, o biata copila a carei viata s-a sfarsit dramatic.

Tatal Alexandrei, luat in batjocura de seful Politiei Caracal. Miercuri, tatal Alexandrei a mers la politie si a declarat ca i-a disparut fata, insa aceasta a fost luat in deradere.

„Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”. Insa batjocura nu s-a terminat aici. Atunci cand au venit apelurile la 112, politistii l-au luat de acasa si la primele două perchezitii, i-au zis:

Tatal Alexandrei, luat in batjocura de seful Politiei Caracal

„Hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm… uite, mai e și un câine…”. Astfel ca tatal fetei a fost cel care a spart usa cu piciorul la primele doua perchezitii, insa la ultima adresa nu l-au mai luat.

„Dacă dă dracu’ să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!” a spus seful Politiei Caracal, Nicolae Mirea. Scene haotice nu se termina insa aici.

Cazul fetei din Caracal continua sa socheze. Le-ar fi spus politistilor la 112 ca e legata cu sarma si ca a fost violata

Atunci cand a fost chemat la declaratii, a fost intampinat de sotia politistului din Caracal, fiind si sefa Sectiei Osica: „Aaaaa, de-asta ne agitați pe toți… sunteți rudă cu Alexandru Cumpănașu… faceți valuri, veniți să ne agitați aici…”.

Alexandra era nepoata lui Alexandru Cumpansu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, acesta declarand vineri ca politistii au pierdut timp vital asteptand sa confirme daca vocea care a sunat la 112 de 3 ori era chiar a nepoatei sale.

Publicat: 27 iul. 2019, 10:10 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă