Cine e George „Popicu”, barbatul din Caracal care a rapit si ucis in chinuri doua adolescente! „Isi luase o duba! Vindea pasari, porumbei, ce-i cadea la mana ieftin”

Publicat: 26 Jul. 2019, 15:18 News
Cine e George „Popicu”, barbatul din Caracal care a rapit si ucis in chinuri doua adolescente! „Isi luase o duba! Vindea pasari, porumbei, ce-i cadea la mana ieftin”

Dupa primele detalii din ancheta se pare ca acesta este unul dintre cele mai grave cazuri de omor din tara noastra din ultimele decenii.

Cine e „Popicu”, criminalul din Caracal care a ucis doua adolescente? Cazul care a ingrozit intreaga Romanie este pe cale sa devina si mai odios dupa ce anchetatorii au adus in curtea barbatului din Caracal inclusiv excavatoare pentru a verifica daca mai sunt si alte victime.

Din primele cercetari la fata locului barbatul este cunoscut drept George „Popicu” si toate indiciile il arata pe el ca fiind autorul unor crime groaznice. Are 65 de ani si locuieste sigur in Caracal dupa ce familia lui, sotia si copiii fiind plecati la munca in strainatate. Este pensionar si vecinii stiu ca se ocupa cu micul comert prin targurile din oras si prin localitatile vecine.

„Un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri. Soţia şi copiii sunt plecaţi în Italia. El locuia singur“, a declarat un vecin pentru Adevarul.ro

Cine e „Popicu”, criminalul din Caracal care a ucis doua adolescente?

Poliţiştii au descins vineri-dimineaţă la o locuinţă din municipiul Caracal, în dosarul deschis în urma dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşeanu. La adresa percheziţionată s-ar fi găsit, într-un incinerator artizanal, oase calcinate, despre care poliţiştii vor să afle dacă sunt umane şi dacă ar aparţine celor două fete dispărute.

Mihaela Luiza Melencu, elevă la Liceul Tehnic „Costin D. Neniţescu“ din Craiova, a dispărut la jumătatea lunii aprilie. Plecase din localitatea natală, din comuna Dioşti, satul Radomir, judeţul Dolj, aflată la 16 kilometri de Caracal, să ajungă în Caracal, pentru a scoate bani trimişi de mama sa, aflată în Anglia, de la un bancomat.

Cealaltă adolescentă căutată de poliţişti se numeşte Alexandra Măceşeanu, o elevă de 15 ani din localitatea olteană Dobrosloveni, elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul“ Caracal şi membră a ansamblului folcloric „Dor de Romanaţi“. Tânăra a plecat din satul natal spre Caracal, pe o distanţă de 8 kilometri, cu o maşină de ocazie, în dimineaţa zilei de miercuri, 24 iulie. Părinţii n-au mai putut s-o contacteze telefonic, motiv pentru care au alertat Poliţia în cursul aceleiaşi zile.

Publicat: 26 Jul. 2019, 15:18 News
Pe aceeași temă