Alexandra ar fi reusit sa sune la 112: „Lasa-ma, ca ma omori! Lasa-ma, ca ma omori!

Publicat: 26 Jul. 2019, 14:21 Ciao.ro
Alexandra ar fi reusit sa sune la 112: „Lasa-ma, ca ma omori! Lasa-ma, ca ma omori!

Noi informatii ingrozitoare ies la iveala despre ultimele ore din viata Alexandrei Maceseanu.Surse din cadrul anchetei au declarat că adolescenta ar fi reușit să sune, joi seara, la 112, dând indicii clare despre casa in care era ținută de bărbatul care o răpise.

 

Surse din ancheta au dezvaluit ca fata ar fi reusit sa sune la 112, joi seara, si ar fi dat detalii clare despre casa in care era tinuta, ce apartine unui barbat in varsta de 65 de ani, fost mecanic.

„Au gasit hainele in casa la el. Il cunosc de cand eram copil, un om respectuos, saluta, ce sa va zic, un om care nici prin cap nu-ti trecea ca ar putea sa faca asta. Isi luase de curand o duba, se ocupa cu targurile, cumpara dintr-o parte si vindea in alta: pasari, porumbei, ce-i cadea la mana ieftin, cumpara si vindea in alte targuri”, a declarat sursa, conform adevarul.ro.

„Fata disparuta de la Dobrosloveni a sunat aseara, a anuntat: ma aflu intr-o casa mare, veche, aproape parasita, iarba multa in curte, boscheti si are doi caini lupi, e intr-un service. In momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbesti?». Era un telefon cu botoane, ce se vorbeste aici. Iar cand a inchis, cei de la 112, sau eu stiu cum sa-ntamplat, au localizat apelul. Dupa telefon au venit la adresa, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru ca dimineata la ora 4.00 se auzea – «Lasa-ma, ca ma omori! Lasa-ma, ca ma omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de politie si s-au plimbat pe strada prin fata curtii pana la ora 6,00. La ora 6,00 au intrat in curte pentru ca atunci au obtinut mandat de perchezitie. Alexandra le-a spus la telefon ca este fata rapita cand astepta o masina de ocazie”, a mai spus sursa citata.

Publicat: 26 Jul. 2019, 14:21 Ciao.ro
Pe aceeași temă