Andra, în direct la Radio ZU: „Cum am început să cânt, m-a lovit un plâns cum rar mi s-a întâmplat!”

Publicat: 31 mart. 2020, 16:30 Autor: ileana.ghinea Vedete
Andra, în direct la Radio ZU: „Cum am început să cânt, m-a lovit un plâns cum rar mi s-a întâmplat!”

Cea mai iubita artistă a României a fost trezită astăzi de Radio ZU. Artista a făcut mărturisiri sincere despre ce se întâmplă în perioada aceasta la ea acasă, care sunt măsurile de protecție pe care le ia și cum se descurcă David cu temele.

„Stau acasă. Mai toată ziua fac teme cu David, care are cursuri online până la 15:30, și igienizez casa.

Dimineața după ce-l pregătesc pe el, mă ocup să curăț toată casa, toate suprafețele, toate clanțele”, a povestit vedeta în direct la Radio ZU.

De departe, cel mai expus din familie este Cătălin Măruță. Vedeta părăsește izolarea pentru a prezenta emisiunea dee la Pro TV.

„Cătălin este, într-adevăr, foarte atent atunci când vine acasă de la emisiune. Primul lucru pe care îl face se spală pe mâini, își dezinfectează încălțările, apoi urcă și-și face duș, se schimbă, și abia apoi intră în contact cu noi”, a continuat să povestească artista în Morning ZU.

Andra i-a lasat un mesaj special lui Catalin Maruta

„Cum am început să cânt, m-a lovit un plâns cum rar mi s-a întâmplat!”

Optimistă, așa cum ne-a obișnuit, Andra încearcă să privească partea bună a lucrurilor. Artista se bucură de izolare și încearcă să recâștige din timpul pierdut: „Este adevărat. Încerc să iau partea plină a lucrurilor. Mă ocup de copii, încerc să recuperez din timpul pierdut. Pe de altă parte, da, îmi este dor să cânt.

Chiar zilele trecute am încercat să mai repet, și cum am început să cânt, m-a lovit un plâns cum rar mi s-a întâmplat. Asta este, ne rugăm să fie toată lumea în siguranță și să se termine cât mai repede această poveste urâtă!”, conchide artista.

În această dimineață, Buzdu, Morar și Emma au vrut să vadă care sunt artiștii din izolare care le vor răspunde la telefon. DJ-ii Radio ZU au vorbit pe rând cu Damian Drăghici, Andra, Fuego, Cornelia Rednic sau Vali Vejelie.

Întregul moment, aici:

https://www.facebook.com/radiozu/videos/513762085952687/

Publicat: 31 mart. 2020, 16:30 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă
×