VIDEO! Smiley in vacanta cu Gina Pistol in Portugalia! Imaginile care i-au dat de gol desi au vrut sa tina relatia lor secreta!

Publicat: 26 iul. 2019, 14:32 Autor: D. C. Vedete

Gina Pistol si Smiley sunt in vacanta in Portugalia si voiau ca nimeni sa nu stie asta despre ei, dar un detaliu i-a dat de gol.

Smiley in vacanta cu Gina Pistol! Imaginile care i-au dat de gol. Smiley si Gina Pistol se iubesc de mai bine de 2 ani dar si unul si celalalt refuza sa discute despre vietile lor amoroase si fac tot posibilul sa nu apara impreuna.

Gina Pistol a fost intrebata deseori despre viata ei amoroasa dar a evitat cu eleganta raspunsul de fiecare data. Smiley in schimb a fost si mai discret, el refuzand orice intrebare despre Gina Pistol sau oricare alta partenera din viata lui. Chiar daca de-a lungul relatiei lor paparazzi Cancan.ro i-au surprins pe amandoi cu masinile acasa la el, cei doi nu au fost niciodata fotografiati impreuna tinandu-se de mana sau sarutandu-se ca un cuplu adevarat. Apogeul asumarii publice a relatiei lor a fost la un eveniment Hahaha Production unde Smiley a invitat-o si pe Gina si cei doi chiar au facut o poza impreuna la deschiderea petrecerii.

Presat de-a lungul relatiei de reporteri sa recunoasca relatia cu Gina Pistol, Smiley s-a rezumat doar sa spuna ca femeia cu care este in prezent este cea ideala. “Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a răspuns Smiley, întrebat despre femeia ideală. Cu siguranță, Gina Pistol va aprecia cuvintele iubitului său.

Smiley in vacanta cu Gina Pistol! Imaginile care i-au dat de gol.

Astazi Smiley a publicat pe contul sau de Youtube un filmulet din vacanta in Portugalia dar a omis faptul ca poarta ochelari cu lentile „oglinda” in care se vedea clar ca este filmat de Gina Pistol in costum de baie. Ceea ce i-a dat de gol nu a fost doar decolteul ei care se vedea clar in lentilele ochelarilor lui ci bratara si inelele groase pe care Gina Pistol le poarta mereu.

In imaginile de mai jos se poate vedea clar ca in una dintre pozele Ginei de pe Instagram se vede ca poarta acelasi inel si aceeasi bratara ca in reflexia din ochelarii lui Smiley. La un moment dat se si aude vocea Ginei pe filmare atunci cand cei doi vorbesc despre barca pe care urmau sa se urce pentru a vedea delfinii.

Smiley a tinut sa puncteze intr-o nota amuzanta si diferentele dintre litoralul romanesc si cel din Portugalia: „Vom cobora acum pe o plaja tipica de la ei. Deci dupa cum puteti auzi este muzica dance foarte tare data pe plaja. Nu-mi vine sa cred, doar cateva sezlonguri. Exceptional, de necrezut! E posibil asa ceva? Sa-ti pui direct prosopul pe nisip? Parca nu se aude nicio muzica! Niciun reggaeton, niciun house, nimic. Si nu se aude nimeni strigand „Avem pufuleti!”, „Aspre de baie”.

 

Publicat: 26 iul. 2019, 14:32 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă