VIDEO! Femeia care a furat 1,5 kilograme de bijuterii si le-a inghitit era la un pas sa moara! Medicii au fost socati cand au operat-o!

Publicat: 26 iul. 2019, 12:02 Autor: D. C. Life
VIDEO! Femeia care a furat 1,5 kilograme de bijuterii si le-a inghitit era la un pas sa moara! Medicii au fost socati cand au operat-o!

Imaginile te pot afecta emotional. Femeia asta a inghitit o multime de bijuterii iar medicii s-au chinuit cu greu sa le scoata pe toate din ea.

Femeia care inghitit 1,5 kilograme de bijuterii era la un pas sa moara! Incidentul socant s-a intamplat in India unde o femeie de 26 de ani care a furat bijuterii dintr-un magazin le-a inghitit ca sa nu fie depistata.

69 de lantisoare de aur, 40 de perechi de cercei si 46 de monede, au fost scoase din stomacul ei dupa ce incepuse deja sa vomite non-stop si sa-i fie foarte rau. Mama ei a observat ca este ceva in neregula cu fiica sa insa nu si-a dat seama ce se intampla. Tot suspicios i s-a parut si faptul ca fiica ei plangea atunci cand fratele sau a intrebat-o daca a furat vreo bijuterie din magazinul lui. Se pare ca fata a inghitit bijuteriile din cupru si aur pe parcursul mai multor zile iar starea ei de sanantate s-a degradat constant. Dupa ce a lesinat in casa, mama ei a fost foarte speriata si a chemat imediat salvarea. La o radiografie abdominala medicii au crezut ca nu vad bine.

Fata avea o bila de metal in stomac iar toate bijuteriile s-au lipit si s-au amestecat cu cu intestinele ei. Imediat medicii au decis sa o opereze iar interventia a durat mai bine de o ora. Starea ei devenise atat de critica incat a fost nevoie de un transfer de sange si timp de o luna cat a durat perioada de recuperare fata nu a putut manca nimic. Stomacul ei era atat de sensibil incat i-ar fi provocat o reactie adversa indiferent ce ar fi inghitit.

Femeia care inghitit 1,5 kilograme de bijuterii era la un pas sa moara!

Imaginile cu filmul operatiei au socat pe toata lumea care nu credea ca fata ar fi putut supravietui dupa ce a inghitit atata metal. La finalul interventiei medicii au pus pe masa toate bijuteriile inghitite de fata si imaginea este una halucinanta. Zeci de obiecte printre care si bratari lungi si groase au fost gasite in stomacul ei.

Publicat: 26 iul. 2019, 12:02 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă