Incredibil! Amalia Nastase nu se mai opreste din slabit! A pierdut peste 25 de kilograme si a ajuns de nerecunoscut! WOW, ce transformare!

Publicat: 26 Jul. 2019, 11:24 Vedete

Transformarea fostei doamne Nastase este una de-a dreptul incredibila si din cate se pare Amalia isi doreste sa nu se opreasca aici.

Amalia Nastase nu se mai opreste din slabit! A pierdut 25 de kilograme! Amalia Nastase are 42 de ani si pana nu acum mult timp avea o mare problema cu greutatea ajungand sa fie supra-ponderala. In doar cateva luni insa a reusit sa slabeaca enorm fara operatie.

Amalia Nastase a topit peste 25 de kilograme in doar 3 luni de zile si se pare ca si-a schimbat cu totul viata de cand a descoperit o dieta si un medic nutritionist care i-a recomandat ce sa manance si ce stil de viata sa adopte. Amalia a slabit pana acum peste 25 de kilograme intr-un interval de doar 3 luni de zile dar nu vrea sa se opreasca aici. Pe langa regimul pe care il tine ea deja merge la diferite tratamente corporale de remodelare care sa-i asigure o silueta frumoasa atunci cand grasimea in exces este indepartate. Amalia nu s-a sfiit niciodata sa recunoasca faptul ca are o problema cu greutatea iar lupta ei cu kilogramele a fost una publica inceputa cu replica „M-am saturat sa fiu grasa”.

Amalia Năstase avea mari probleme cu greutatea şi se pare că acest lucru nu se întâmpla de ieri sau de astăzi. Vedeta nu a mai reuşit să-şi revină după ultima sarcină. Fosta doamnă Năstase a născut în toamna lui 2015 un băieţel din relaţia pe care o are cu Răzvan Vasilescu.

Amalia Nastase nu se mai opreste din slabit! A pierdut 25 de kilograme!

„Am slăbit cu un regim, trebuie să-ţi faci analize înainte şi mergi la doctor, unde primeşti un regim cu nişte prafuri de băut, pe care le iei dimineaţa şi seara, iar la prânz poţi să mânânci carne sau ce vrei tu. Am slăbit 20 de kilograme în 80 de zile, acum am 75 de când am început acest tratament şi mai am de dat jos încă 15”, spunea Amalia la începutul lunii iunie.

Amalia a explicat si care este dieta prin care reuseste sa manance tot ce are nevoie: „Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie”

Amalia Nastase a divortat de Ilie Nastase in 2010 cu care are impreuna doua fetite pe Alessia si Emma in varsta de 15 si respectiv 12 ani.

Publicat: 26 Jul. 2019, 11:24 Vedete
Pe aceeași temă