Incredibil! Baiatul asta de 6 ani a fost la un pas sa i se amputeze limba dupa ce a facut ceva ce mai toti copiii fac! Imagini si detalii cutremuratoare!

Publicat: 25 iul. 2019, 17:00 Autor: D. C. Life

Baietelul asta bea apa dintr-o sticla normala pentru copiii dar si-a prins limba in ea si era cat pe ce ca doctorii sa fie nevoiti sa-i taie o bucata din ea.

Baiatul asta de 6 ani a fost la un pas sa i se amputeze limba.  Pustiul asta din Anglia era cat pe ce sa isi piarda limba dupa ce si-a bagat-o intr-o sticla de plastic si nu a mai putut sa si-o scoata de acolo dupa ce i s-a umflat enorm.

Mama lui, Clare Woof, il ducea pe micutul Riley la scoala atunci cand de pe bancheta din spate a masinii au inceput sa se auda o serie de zgomote infundate. El incerca sa ii spuna ceva dar nu mai putea sa vorbeasca. Cand si-a dat seama ca e grav mama lui a oprit masina si a incercat sa-l ajute sa isi scoata limba din sticla iar dupa ce si-a dat seama ca nu poate si ca il raneste au mers de urgenta la spital. Imediat ce a ajuns la urgente cativa medicii care nu se mai confruntasera pana atunci cu o situatie asemanatoare au incercat fara succes sa-i scoata limba din sticla dar tot nu au reusit. In tot timpul asta limba baietelului degenea tot mai vanata si mai umflata.

Intr-un final a fost nevoie de o echipa de peste 10 medici care i-au facut o adevarata interventie chirurgicala baietelului ca sa reuseasca sa-i scoata limba din sticla unde si-o bagase. Pentru o lunga perioada de timp limba lui va fi in continuare umflata si nu va mai putea sa vorbeasca normal, dar recuperarea va fi totala.

Baiatul asta de 6 ani a fost la un pas sa i se amputeze limba

„Vreau ca toti parintii sa stie cat este de grav ceea ce s-a intamplat cu baietelul meu si sa-i rog sa arunce sticlele pe care nu le mai folosesc. Copiii nu sunt atenti si de multe ori ceva ce pare banal se poate transforma intr-un accident destul de grav” a decalrat Clare Woof, mama baietelului care i-a uimit pe medici.

Principalul risc de care medicii s-au temut a fost ca atunci cand limba lui va fi eliberata din gura sticlei si va fi imediat vascularizata baietelul ar putea suferi un ifarct pentru ca sangele i se va pune foarte brusc in miscare si in limba este una dintre venele principale.

Imediat dupa operatia care s-a facut cu anestezie locala baietelul avea limba atat de umflata incat nici macar nu si-o mai putea tine in gura.

Publicat: 25 iul. 2019, 17:00 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă