Ce-ai facut Bobita? Geanina din „Las Fierbinti” a pozat sexy cu fundul in sus in costum de baie pe plaja!

Publicat: 25 iul. 2019, 17:18 Autor: D. C. Vedete

In serial e cea mai sexy din sat, dar nici in viata reala nu e mai prejos. In costum de baie Gianinuta din "Las Fierbinti" arata demential.

Geanina din „Las Fierbinti” a pozat sexy in costum de baie pe plaja! Actrita Anca Dumitra, renumita pentru rolul Gianinei din „Las Fierbinti” a devenit celebra dupa ce in serial intarata barbatii din sat, iar acum se pare ca face la fel si pe Instagram.

Gianina apare mai mereu cu colanti mulati prin satul in care se desfasoara actiunea din serial si este ravnita de sateni, dar putini stiu ca actrita Anca Dumitra poate fi la fel de sexy si cu o atitudine la fel de provocatoare si in viata reala. De o frumusețe impresionantă, actrița Anca Dumitra s-a făcut remarcată grației talentului său actoricesc, atât la tv cât și în teatru și film. Admirată de toți bărbații din serialul ”Las Fierbinți”, pentru calitățile sale fizice, glumele și inocența sa, interpreta ”Gianinuței” are și mai mulți fani în viața reală.

Cu putin peste 45.000 de urmaritori pe Instagram profilul Gianiei este unul care in ultima perioada abunda in ipostaze sexy ale actritei. Acum de cand serialul este in vacanta, Anca Dumitra a mers la plaja cu o prietena si si-au facut amandoua un shooting tip selfie cu „fundul in sus”.

Geanina din „Las Fierbinti” a pozat sexy in costum de baie pe plaja!

Vedeta fotografiilor a fost posteriorul actritei care in costum de baie si ridicat usor lasciv de pe nisip a reusit sa atraga mii de aprecieri pe Instagram. Printre comentarii nu se gaseste insa nicio gluma de la Bobita sau Giani.

Actrița din Las Fierbinți a subliniat recent că serialul ”Las Fierbinți”, aflat la al 15-lea sezon, este doar o parte a carierei sale de actor de film și teatru. Anca Dumitra a jucat și încă mai joacă importante roluri dramatice, precum cel din spectacolul Vrăjitoarele din Salem (teatru) și cel din filmul Doing Money, produs de BBC Two.

Publicat: 25 iul. 2019, 17:18 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă