VIDEO scandalos! Un barbat a fost snopit in bataie de sotie in centrul Aradului! „Cum iti permiti ma sa-mi spui ca ma omori? Ca aici imi rup mainile cu tine!”

Publicat: 26 iul. 2019, 11:06 Autor: D. C. Viral

Scenele rupte dintr-un film de comedie au devenit virale dupa ce femeia l-a palmuit si l-a batut pe sotul ei in ultimul hal.

Un barbat a fost snopit in bataie de sotie in centrul Aradului! Viralul saptamanii vine de la Arad unde un trecator a filmat o scena de-a dreptul socanta. O femeie isi palmuia cu putere barbatul in public.

Scena se intampla in mijlocul strazii iar femeia parea extrem de nervoasa dupa ce s-a certat in masina cu barbatul ei. Cei doi au inceput sa se certe in mijlocul strazii si din cate se pare scandalul a pornit de la o amenintare de-a barbatului fata de sotia lui. Toata lumea s-a oprit pe trotuar sa se uite la scena atunci cand au vazut ca femeia este extrem de agresiva si il ataca pe sotul ei. Nu a durat mult pana cand doamna a inceput sa-i care palme si pumni cu nemiluita. Barbatul a dat o lectie de rabdare si temperament nereactionand in niciun fel, cam la fel cum a facut Alexa atunci cand a fost lovit de Anamaria Prodan.

„Cum iti permiti ma sa-mi spui ca ma omori? Ca aici imi rup mainile cu tine! Ma ameninti tu pe mine?” au fost replicile urlate de femeie in timp ce-si facea incalzirea inainte sa-l loveasca cu o ploaie de palme si pumni.

Un barbat a fost snopit in bataie de sotie in centrul Aradului!

Tot ce a putut sa faca bietul barbat a fost sa plece din calea ei, sa incerce sa fuga si sa-i spuna ca „Nu te-am amenintat, nu te-am batut!”, ceea ce a facut-o pe femeie sa-si iasa si mai tare din minti si sa vina din nou langa el. Dupa ce l-a provocat „haide ma, da, da ma daca ai curaj” a inceput iar sa-i dea o serie lunga de palme. Imaginile au fost vazute deja de sute de mii de oameni iar comentariile la filmulet sunt mai mult decat savuroase.

„la femeia daca iai dat putina libertate sa ales praful de toate si de casa si de copii.este o forta diabolica prima data dracul sa bagat an femeia apoi ia la bagat an om.apoi a distrus paradisul lui dzu” / „Bravo lui bărbatul a arătat caracter ??? nu a lovito deși merita . Și acum voi femeilor care din găini vă credeți cocoși , ar trebui să recunoașteți un lucru , și acel lucru ar fi , că unele dintre voi chiar meritați bătaie.” / „Asta e prea de tot e strigător la cer o femeie obraznică fară bun simț e bărbat complect an casă cred cal omoară saracu om” au fost doar cateva dintre miile de comentarii.

Publicat: 26 iul. 2019, 11:06 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă