Gabriela Firea, gest urias pentru Cornelia Catanga! Decizia care ar putea sa-i ofere artistei si familiei sale o viata mult mai buna!

Publicat: 26 Jul. 2019, 11:38 Vedete

Primaria se gandeste sa-i ofere Corneliei Catanga un apartament social in care sa poata locui alaturi de sotul ei Aurel Padureanu, acestia avand in prezent mari probleme financiare.

Gabriela Firea, gest urias pentru Cornelia Catanga! Cornelia Catanga a fost externata ieri din spital dupa ce a suferit un infarct si se pare ca viata ei incepe sa se schimbe in bine.

Ceea ce nu a spus niciodata artista de muzica de petrecere este faptul ca viata ei este extrem de trista si are mari neajunsuri si din cate se pare acestea sunt si motivele pentru ca inima ei a cedat. Catanga, femeia care a facut zeci de mii de oameni sa se simta bine de-a lungul anilor are o viata extrem de trista dupa ce in ultimii ani a avut probleme foarte mari cu banii. Acum viata ei si a sotului ei, Aurel Padureanu este una foarte grea pentru ca nu mai au concerte si banii nu le mai ajung. Dupa ce a suferit un ifarct se pare ca primarul Bucurestiului, Gabriela Firea a aflat de problemele lor si este dispusa sa ii ajute cu procesul de obtinere a unei locuinte sociale.

În urmă cu 14 ani, Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu au făcut un împrumut de 90.000 de euro, cu scopul de a-şi renova vila. Problemele lor legate de casă au început în anul 2014, când nu au mai achitat ratele la bancă, iar în scurt timp au fost executați silit. După ce a rămas pe drumuri, fiind nevoită să părăsească vila din Chitila, în care locuia alături de soțul ei, Aurel Pădureanu, și de fiul lor, Alexandru, artista a intrat în depresie.

Gabriela Firea, gest urias pentru Cornelia Catanga!

Mai mult, în urmă cu doi ani ea a mărturisit că a vrut să se sinucidă. „Au fost momente în viaţa mea când am vrut să mă sinucid. Vreau să fiu o piatră tare pentru Alexandru. Tot ce îmi mai doresc acum e să se căsătorească fiul meu, iar nora mea să-mi facă o nepoțică”, declara cântăreața în cadrul emisiunii “Agenția VIP”, de la Antena Stars.

„Sunt sensibilă la orice situație de acest gen nu doar de ce prezentată de familia domnei Catanga, am să fac tot ce se poate, în limita legislației și a spirtului legii, mă voi apleca cu drag și asupra dosarului doamnei Catanga. Mâine o va suna consiliera mea care ține oricum legătura cu domnia sa și cu care s-a mai întâlnit, și încercăm să vedem dacă există posibilitatea eliberării unui apartament existent sau să facem eforturi pentru a cumpăra, pentru că așa este normal” a declarat Gabriela Firea la România TV.

„Stăm la niște prieteni. Nu știu cât o să mai stau aici. Eu nu-mi aduc aminte absolut nimic. Eram cu nora mea și cu fiul meu, cu Alexandru. I-am spus ceva lui Alexandru și știu că de pe scaunul acela am căzut jos, n-am mai știut de mine. Gândurile, supărarea, nemulțumirea asta că vreau să ajung la doamna primar, Gabriela Firea. De doi ani mă chinui să ajung la dânsa și nu am putut, dați-vă seama că nu am putut. Am fost împiedicată și nu am ajuns la doamna Firea. Dacă ajungeam, eu sunt convinsă 99,9% că mă ajuta”, a declarat si Cornelia Catanga într-un interviu la România TV

Publicat: 26 Jul. 2019, 11:38 Vedete
Pe aceeași temă