Au inceput audierile la Craiova in cazul crimei Alexandrei. Suspectul principal, la un pas de a fi linsat de multimea furioasa VIDEO

Publicat: 27 iul. 2019, 10:44 Autor: Simona VIDEO

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii Alexandrei a fost preluat in cursul noptii din fata casei sale.

Au inceput audierile la Craiova in cazul crimei Alexandrei. Barbatul a fost dus la audieri in Craiova, insa momentul cand acesta a fost preluat de politisti a fost unul agitat.

Asta pentru ca sute de localnici furiosi si indignati s-au adunat in fata acsei sale si au huduit pana cand acesta a fost scos din casa sa.

Au inceput audierile la Craiova in cazul crimei Alexandrei

Au inceput audierile la Craiova in cazul crimei Alexandrei

Astfel ca masina politiei a iesit cu mare dificultate din mijlocul multimii furioase, oamenii facand o adevarata revolta, scandand impotriva incompetentei politiei.

La acest protets atmosfera a fost extrem de tensionata, astfel incat un cordon de 30 de jandarmi s-a facut în jurul casei, pentru ca acestia sa nu dea buzna peste principalul suspect.

Protestatarii au avut pancarte pe care scria „Alexandra a sunat, poliția nu a actionat”, „Jos coruptii”, „Jos incompetentii”, „Nepasarea voastra ucide vieti”.

Alexandra ar fi spus politistilor la 112 ca e legata cu sarma si ca a fost violata

Alexandra Mihaela Macesanu, nepoata lui Alexandru Cumpansu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, a murit in cele mai mari chinuri. Acesta a acordat un interviu pentru ProTV in care a povestit ce a spus nepoata lui polititilor.

„Le-a spus că este legată cu o sârmă de picioare, că a fost violată, că este sechestrată, că a fost bătută. Nu ştia unde se află, le-a dat nişte indicii. Le-a spus tot ce a putut ea, cauta adrese acolo, tot ce a putut ea.

Iar poliţia, în ”înţelepciunea” lor, credeau că nu este fata. Vă daţi seama, la 15 ani să fii bătută, violată, schingiuită şi tu să îţi pui speranţa, să vorbeşti 20 de minute la telefon cu oamenii legii”, a spus Alexandru Cumpanasu.

Tatal Alexandrei, luat in batjocura de seful Politiei Caracal: „Daca da dracu sa fie incurcata cu vreunul, platesti perchezitiile!”

Publicat: 27 iul. 2019, 10:44 Autor: Simona VIDEO
Pe aceeași temă