Gheorghe Dincă, detalii tulburătoare din jurnal: ”Mi se învârt organele în mine când îmi amintesc…”

Publicat: 17 ian. 2020, 11:54 Autor: Andreea Voicu General

Gheorghe Dincă se află în centrul atenției Poliției, după ce a răpit, sechestrat și ucis două fete luate cu mașina la ocazie, în Caracal.

Criminalul din Caracal a notat cuvinte cu o emoție apăsătoare în jurnalul său secret. Ba mai mult decât atât, Gheorghe Dincă a și mărturisit că tatăl lui era o fire aspră, muncitoare. Era de profesie măcelar și a fost închis în pușcărie de trei ori. El s-a sinucis pentur a nu rămâne singur.

Potrivit Cancan, Gheorghe Dincă zicea despre tatăl lui că ”eu sunt pistol cu apă pe lângă el”. Criminalul din Caracal nu suportă să fie contrazis. Din 2009-2010, a început să consume alcool, nu mai socializa și prefera să stea doar cu ”ograda lui”. A avut și aventuri cu femei, fie care făceau dintr-o categorie socială degradantă, fie pe cele pe care le găsea pe stradă. În urmă cu trei ani, și-a rugat soția să se întoarcă la el, dar nu a vrut.

„Mă simt aruncat în gol și tot ce mișcă în jurul meu m-a dat uitării”, „Îmi fac mustrări când dăruiesc din inimă deoarece nu întotdeauna știu la cine dăruiesc”, „Pălăria și femeia nu se împrumută”, „Mi se învârt organele în mine când îmi amintesc”, mai scria Dincă într-un jurnal secret.

Publicat: 17 ian. 2020, 11:54 Autor: Andreea Voicu General
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă