Jason Momoa, in mare pericol. Ce s-a intamplat cu avionul privat in care calatorea

Publicat: 07 Mar. 2019, 10:38 Vedete

Jason Momoa a avut parte de o experienta inspaimantatoare in decursul zilei de ieri.

Avionul privat in care se afla a fost nevoit sa faca o aterizare de urgenta. Actorul in varsta de 39 de ani a postat un clip video pe Instagram Stories in care a relatat ce se intampla.

„Avem o mica intarziere. La o jumatate de ora dupa ce am plecat din Palm Springs  avionul a vrut sa porneasca un incediu. Asa ca da, se pare ca vom merge cu masina mai departe”.

Jason Momoa, in mare pericol

Jason Momoa, in mare pericol
Jason Momoa

La scurt timp dupa aceea, Jason Momoa a aratat un video cu pompierii veniti sa actioneze, iar mai incolo s-a vazut ca avionul este ok si gata din nou de decolare.

„Ok, runda a doua. Prietenii au venit ca sa ma ia de aici” a continuat acesta, glumind usor pentru a nu panica lumea. In tot acest timp, Momoa a fost linsitit si nu a lasat panica sa-l acapareze.

Starul din ‘Aquaman’ chiar a postat o poza cu unul din pompierii din Palm Springs. Imediat dupa aceea, pe pagina oficiala a departamentului de pompieri a aparut aceeasi poza postata de Momoa.

Nu doar Momoa a avut parte de incidente neplacute in spatiul aerian. O alta vedeta de la Hollywood, Jennifer Aniston, a trecut prin ceva similar cand avionul privat in care se afla a trebuit sa faca o aterizare de urgenta in februarie, potrivit People.

Publicat: 07 Mar. 2019, 10:38 Vedete
Pe aceeași temă