Un barbat a incercat sa urce in avion dezbracat, spunand ca hainele il fac mai putin aerodinamic VIDEO

Publicat: 25 Mar. 2019, 15:23 Life

Barbatul din Rusia s-a dezbracat inainte de a urca in avionul spre Moscova si a socat toti pasagerii.

Un barbat a incercat sa urce in avion dezbracat. Barbatul in varsta de 38 de ani, a carui identitate n-a fost dezvaluita, a fost vazut stand dezbracat in timp ce astepta nonsalant la rand pentru a se imbarca in zborul operat de Ural Airlines, care pleca spre Msocova din aeroportul rusesc Domodedovo.

Intrusul dezbracat a fost prins de personalul de securitate al aeroportului, dupa care a fost retinut de politisti, potrivit The Moscow Times.

Un barbat a incercat sa urce in avion dezbracat

Un barbat a incercat sa urce in avion dezbracat

Un pasager a spus pentru REN TV: „Barbatul striga ca s-a dezbracat pentru ca imbracamintea afecteaza aerodinamica corpului. A mai adaugat ca zboara cu mai multa agilitate atunci cand nu are haine pe el”, potrivit Mirror.

Imaginile il arata pe barbat stand complet dezbracat atunci cand i se pun catusele. Apoi este vazut ingenuncheat in fata politistilor pe mijlocul unui coridor, inainte de a se intoarce intr-o parte si de a-si inclina spatele si picioarele pe pereti.

Barbatul, nascut in orasul rusesc Yakuts, nu prezenta semne de bautura. „Dupa ce politistii l-au retinut, a fost luat catre aripa medicala a aeroportului iar apoi a fost spitalizat intr-o unitate medicala. Infractorul este din Yakutsk dar traieste in Moscova” a declarat serviciul de presa al Ministerului de Interne.

Publicat: 25 Mar. 2019, 15:23 Life
Pe aceeași temă