Nunta lui Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez va fi opulenta. Vedeta a inceput planificarile deja

Publicat: 25 mart. 2019, 13:38 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Cântăreața și actrița americană Jennifer Lopez, care s-a logodit recent cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, plănuiește o nuntă opulentă.

Nunta lui Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez va fi opulenta. Surse apropiate vedetei americane susțin că aceasta a început să-și planifice nunta, care va fi un eveniment „opulent”.

Deși Lopez a mai fost căsătorită de trei ori, ea îl vede pe fostul sportiv ca fiind „alesul ei” și dorește să aibă parte de o ceremonie de mare amploare, fiindcă aceasta este „ultima ei șansă de a avea o nuntă cu adevărat ca a unei prințese”.

Nunta lui Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez va fi opulenta

Cuplul ia în considerare organizarea unei ceremonii în locuri exclusiviste, precum Insulele Bahamas, The Hamptons din statul american New York, Hawaii sau o insulă privată. Insulele Bahamas sunt un loc cu semnificație pentru Lopez și Rodriguez, deoarece cei doi s-au logodit acolo în timpul unei vacanțe.

Este posibil ca nunta să aibă loc în vară, în preajma zilei de naștere a vedetei, deoarece „ea preferă să nu aibă o logodnă lungă”, informeaza mediafax.ro. Jennifer Lopez, colanti prea mulati pe zona intima. Imaginile jenante s-au viralizat FOTO

De cate ori a fost casatorita Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori, prima dată cu ospătarul cubanez Ojani Noa, apoi cu dansatorul Chris Judd, ambele căsnicii durând un an. Cu cântăreţul Marc Anthony a fost căsătorită timp de șapte ani și are copii gemeni, în vârstă de 11 ani. Cântăreața americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri, respectiv rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck.

Publicat: 25 mart. 2019, 13:38 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă