Aparitie de senzatie a lui Jennifer Lopez in costum de baie

Publicat: 17 Sep. 2018, 12:17 Vedete

Se pare ca varsta nu este o piedica pentru frumoasa Jennifer Lopez. Aceasta s-a afisat intr-un costum de baie sexy, decupat, lasandu-si formele voluptoase la vedere.

Chiar daca este o femeie extrem de ocupata, J Lo reuseste sa-si faca timp si pentru ea si sa se relaxeze. Asta inaintea show-ului incendiar din Las Vegas.

Cantareata in varsta de 49 de ani si-a arata corpul incredibil de tonifiat, in special pentru o femeie care nu mai e de mult o pustoaica. Iar costumul de baie portocaliu i-a venit ca turnat.

Trupul bronzat a fost in armonie cu costumul de baie ales, lasandu-i sanii descoperiti in lateral. Parul l-a avut prins intr-un coc lejer, in varful capului. Si evident, nu puteai sa lipseasca ochelarii de soare.

Aparitie de senzatie a lui Jennifer Lopez in costum de baie

Jennifer Lopez a postat pozele pe contul ei de Instagram si a pus cateva hastag-uri amuzante. Evident ca like-uri au inceput sa curga, fanii fiind in extaz.

Jennifer s-a pregatit intens pentru ultimul ei show din Las Vegas. Turneul „All I Have” a inceput in 2016 si pana acum au avut loc peste 120 show-uri. Pe 29 septembrie se va desfasura ultimul show-ul al artistei.

Jennifer Lopez este impreuna cu Alex Rodriguez si formeaza un cuplu din februarie 2017. Inainte de acesta, J Lo a avut o relatie cu Casper, care a durat timp de 5 ani, cu mici pauze.

Publicat: 17 Sep. 2018, 12:17 Vedete
Pe aceeași temă