Baietel de 2 ani, la un pas de moarte din cauza ca a mancat popcorn cu pofta! Toti parintii trebuie sa fie atenti la asa ceva

Publicat: 25 Mar. 2019, 12:58 Parenting

Baietelul aproape a murit dupa ce a mancat cu multa pofta din gustarea crocanta.

Chiar parintii pregatisera un bol imens de popcorn, pe care l-au impartit cu cel mic.

Copilul a fost dus de urgenta la spital de catre parintii sai speriati. Acestia nu stiau ce i se intampla micutului, pe nume Nash, odata ce a fost la un pas de moarte din cauza ca a mancat popcorn. Familia este originara din Statele Unite ale Americii si oamenii obisnuiau sa petreaca mult timp in fata televizorului.

De aici si obiceiul de a consuma popcorn atunci cand vizionau filme sau seriale. Totusi, cand baietelul lor de doar 2 ani a inceput sa se sufoce, Nicole si Jake Goddard au incercat sa il ajute pe copil. Micutului i-a fost aplicata manevra Heimlich si ulterior parea ca si-a revenit.

In realitate, copilul nu a scuipat nicio bucata de porumb, desi a mancat popcorn intr-o cantitate generoasa. Tinerii parinti credeau ca el a scuipat firimitura cu care s-a sufocat pentru ca a si tusit puternic. Vazand ca Nash respira normal, ei si-au continuat obiceiul si n-au bagat de seama ca baietelul incepe sa faca febra.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Mar. 2019, 12:58 Parenting
Pe aceeași temă