Doua surori au supravietuit in salbaticie, dupa ce s-au ratacit cateva zile intr-o padure! Ce le-a salvat pe fetitele de 5 si 8 ani VIDEO

Publicat: 06 Mar. 2019, 17:20 Parenting

Surorile de doar cativa anisori au fost nevoite sa se descurce, desi nu aveau pe nimeni care sa le ghideze. Copilele au fost gasite singure, in padure.

Doua surori au supravietuit in salbaticie. Mai exact, este vorba despre doua fetite de 5 si 8 anisori, originare din Carolina de Nord, in Statele Unite ale Americii. Acestea au rezistat timp de doua zile si doua nopti intr-o padure, dupa ce s-au pierdut.

Din fericire, fetitele au fost gasite in siguranta. Mai mult, ele s-au ajutat de anumite cunostinte pe care le aveau de la parinti, legate de supravietuire. Este foarte important, spun specialistii, ca cei mici sa aiba si astfel de cunostinte. Asta le-ar fi salvat si pe cele doua copile, care s-au pazit si de animalele salbatice.

Cum au supravietuit in salbaticie cele doua surori!

Desi au indurat momente de frig si ploaie rece ca gheata, surorile din Statele Unite ale Americii au supravietuit in salbaticie. Caroline si Leia Carrico, de 5 si 8 ani, au plecat de acasa, fara voia mamei lor, si s-au aventurat prin imprejurimi. Micutele au povestit ca au luat urma unui cerb, iar dupa putin timp nu au mai stiut sa se intoarca.

Doua surori au supravietuit in salbaticie, dupa ce s-au ratacit cateva zile intr-o padure

Ele au supravietuit in salbaticie dupa ce au mancat batoanele cu cereale, pe care le luasera de acasa pentru aceasta aventura care s-ar fi putut termina tragic. In plus, au baut apa de pe frunzele tufisurilor despre care stiau ca nu sunt toxice.

Fetitele au fost gasite la aproximativ 2 kilometri distanta de casa lor. Ele erau deja disparute de 44 de ore. Pentru operatiunea de cautare s-au mobilizat foarte multi politisti, inclusiv seriful din localitate, dar si 200 de voluntari. „Cand le-am gasit erau lipite una de alta, langa un tufis, ca sa se incalzeasca si sa isi faca curaj”, a povestit seriful William Honsal.

„In asftel de situatii sunt mereu temerile ca lucrurile se pot incheia foarte tragic. Tot ce poti face este sa speri ca totul va fi bine pana la urma si este minunat cand vin vestile bune!”, a mai adaugat seriful.

(sursa: edition.cnn.com)

Publicat: 06 Mar. 2019, 17:20 Parenting
Pe aceeași temă