Femeia care imbatraneste de 8 ori mai repede decat ar fi normal! A ajuns sa arate infiorator in doar cativa ani! Ce varsta are, de fapt VIDEO

Publicat: 05 mart. 2019, 16:54 Autor: madalina m. Life

Tiffany Wedekind sufera de o boala grava din cauza careia a ajuns sa arate socant. Femeia imbatraneste prematur, mult mai rapid decat ar fi normal.

Femeia care imbatraneste de 8 ori mai repede si-a povestit drama, recent. Desi e tanara, in realitate, ea arata de parca tocmai ar fi implinit 70 de ani. A fost diagnosticata cu o maladie crunta, iar de atunci lucrurile doar au degenerat.

Tiffany Wedekind ar fi, potrivit specialistilor, cea mai longeviva persoana care traieste cu boala rara. Mai exact, a fost diagnosticata cu sindromul „Benjamin Button”. Din pricina conditiei medicale, corpul sau imbatraneste de 8 ori mai repede fata de cum ar fi natural sa se intample.

Pentru ca boala nu i-a fost depistata atunci cand era doar un copil, asa cum se intampla de obicei, ea s-a crezut o persoana perfect normala si sanatoasa o mare parte din viata. Mai mult, pacientii cu „progeria”, cum se mai numeste maladia rara, tind sa nu traiasca peste varsta de 12 ani.

Femeia care imbatraneste de 8 ori mai repede decat ar fi normal

Verdictul sumbru a venit pentru Tiffany cand trecuse de varsta de 20 de ani. Progeria reprezinta imbatranirea prematura a organismului uman. Este considerata una dintre cele mai stranii boli de pe Pamant si medicii inca nu inteleg de ce apare. In plus, este o boala genetica, astfel incat modul in care se manifesta difera de la un individ la altul.

In cazul femeii din Columbus, in Ohio, Statele Unite, boala este ceva mai diferita. Fratele acesteia, Chad, s-a stins in urma cu sapte ani de zile, la varsta de 39 de ani. Si el suferea de acelasi sindrom. Familia se teme acum sa nu o piarda si pe Tiffany. Desi, femeia care imbatraneste de 8 ori mai repede incearca sa duca un trai normal.

In momentul de fata, aceasta arata de parca tocmai ar fi implinit o varsta foarte inaintata, dar ea are de fapt 41 de ani. Specialistii o considera remarcabila pe Tiffany pentru ca a putut sa supravietuiasca atat de mult timp. In mod infricosator, din cauza bolii, ea a ajuns sa cantareasca doar 26 de kilograme! In plus, sufera pierderi de dinti si parul ii cade masiv.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 05 mart. 2019, 16:54 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă