Boala care imbatraneste prematur! Femeia aceasta arata ca de 60 de ani, dar e foarte tanara. Cati ani are VIDEO

Publicat: 14 Jun. 2018, 14:20 Viral

Filmuletul de la finalul articolului este incredibil. Bunicuta asta chiar are 30 de ani.

Boala care imbatraneste prematur! Challi Muguira este una dintre foarte putinii oameni care sufera de boala pe care o are ea. Imbatraneste de doua ori mai repede decat orice alt om. Acum are 30 de ani dar arata mai ceva ca la 60.

Boala ei este caracterizata prin imbatranire accelerata si prematura, crestere foarte mica in inaltime, o fata mica si caderea sistematica a parului.

Forma de boala pe care o are ea este una extrem de grava si le-a trebuit doctorilor 16 ani ca sa o diagnosticheze precis si sa-si dea seama exact de ce sufera. Conditia de care sufera ea este una atat de mortala incat cei care se nasc cu ea mor in jurul varstei de 10-15 ani.

“Eu am o forma moderata a acestei boli, dar inca de foarte mica mi s-a spus ca va fi un miracol daca voi ajunge sa traiesc pana la 30 de ani. La inceput doctorii au crezut ca am o gaura in inima.

De la 2 ani pana la 16 ani am tot fost dignosticata, non-stop am mers la doctori. Cand aveam 4 ani primii mei dinti au fost unii falsi, cei de lapte mi-au iesit direct imbatraniti si cariati”, a povestit femeia despre modul in care se manifesta boala ei

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Jun. 2018, 14:20 Viral
Pe aceeași temă