„Cea mai bolnava femeie din America” si-a revenit miraculos. Ficatul i-a cedat insa acum are o noua viata, este o Barbie bionica

Publicat: 05 feb. 2019, 14:54 Autor: Simona News 3

Tanara cunoscuta drept "cea mai bolnava femeie din America" a fost pe punctul de a muri din cauza ca ficatul i-a cedat.

Christina Ferrara, in varsta de 31 de ani, din Tampa, Floria, a primit groaznica veste de la doctori ca „o sa moara in weekend” dupa ce s-a descoperit ca ficatul ii cedeaza.

Tanara credea ca simptomele erau cauzate de varsta, pentru ca urma sa implineasca 30 de ani si era epuizata. Din cauza diagnosticului periculos, a fost dusa de urgenta la spital, fiind pusa in coma indusa dupa ce creierul a inceput sa dea semne ca cedeaza.

Doctorii au declarat-o „cea mai bolnava femeie din America” si a fost pusa ca prioritara pe lista de asteptare pentru un transplant de ficat. Din fericire, viata ei a putut fi salvata dupa ce al patrulea organ s-a potrivit perfect.

Si-a revenit atat de repede iar de atunci a fost numita „bionica Barbie”. Medicii au fost socati sa vada cat de repede corpul ei a acceptat noul ficat, iar revenirea a fost spectaculoasa.

Christina, care este de profesie asistent manager, a spus: „Credeam ca este doar o noua etapa in viata mea, si ca asa imi ureaza viata ‘bun venit’ la cei 30 de ani. Am pus totul pe seama oboselii pentru ca lucram 40 de ore pe saptamana, iar in acelasi timp incercam sa am si viata sociala.

„Cea mai bolnava femeie din America” si-a revenit miraculos

Cea mai bolnava femeie din America si-a revenit miraculos

Insa viata mi-a fost data peste cap cand doctorul mi-a zis ca trebuie sa fiu internata in spital, insa n-o sa traiesc ca sa apuc saptamana urmatoare. Boala s-a raspandit extrem de rapid, doctorii au zis ca n-au mai vazut asa ceva. Totul s-a petrecut in doar 16 ore.

Dupa transplant, am fost numita ‘Femeia bionica’ sau ‘Bionica Barbie’…nu am bucati de metal in corp, mi s-a pus porecla din cauza energiei de care dau dovada” a spus Christina, potrivit storytrender.com.

In ciuda experientei terifiante, Christina este decisa sa-si traiasca viata la maxim, insa are si multe restrictii, de care trebuie sa tina cont.

„Iau medicamente in fiecare zi pentru ca organismul sa nu respinga noul ficat. Prezint un risc ridicat de a face cancer de piele si nu pot manca sushi din cauza posibilelor bacterii. Insa viata mea a fost minunata dupa ce am revenit din morti, si am facut o lista cu lucrurile importante pentru mine. Mama chiar a glumit, spunand ca mereu am vrut sa fiu numarul 1 pentru o saptamana…si am fost” a continuat aceasta.

Publicat: 05 feb. 2019, 14:54 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă