„Cea mai bolnava femeie din America” si-a revenit miraculos. Ficatul i-a cedat insa acum are o noua viata, este o Barbie bionica

Publicat: 05 Feb. 2019, 14:54 News 3

Tanara cunoscuta drept "cea mai bolnava femeie din America" a fost pe punctul de a muri din cauza ca ficatul i-a cedat.

Christina Ferrara, in varsta de 31 de ani, din Tampa, Floria, a primit groaznica veste de la doctori ca „o sa moara in weekend” dupa ce s-a descoperit ca ficatul ii cedeaza.

Tanara credea ca simptomele erau cauzate de varsta, pentru ca urma sa implineasca 30 de ani si era epuizata. Din cauza diagnosticului periculos, a fost dusa de urgenta la spital, fiind pusa in coma indusa dupa ce creierul a inceput sa dea semne ca cedeaza.

Doctorii au declarat-o „cea mai bolnava femeie din America” si a fost pusa ca prioritara pe lista de asteptare pentru un transplant de ficat. Din fericire, viata ei a putut fi salvata dupa ce al patrulea organ s-a potrivit perfect.

Si-a revenit atat de repede iar de atunci a fost numita „bionica Barbie”. Medicii au fost socati sa vada cat de repede corpul ei a acceptat noul ficat, iar revenirea a fost spectaculoasa.

Christina, care este de profesie asistent manager, a spus: „Credeam ca este doar o noua etapa in viata mea, si ca asa imi ureaza viata ‘bun venit’ la cei 30 de ani. Am pus totul pe seama oboselii pentru ca lucram 40 de ore pe saptamana, iar in acelasi timp incercam sa am si viata sociala.

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Feb. 2019, 14:54 News 3
Pe aceeași temă