Fotbalistul Jose Enrique a fost operat. A fost la un pas de moarte. Ce i-au gasit medicii la cap

Publicat: 05 feb. 2019, 12:44 Autor: D. C. Vedete

Fostul fundaș spaniol in varsta de 31 de ani a trecut prin clipe dramatice dupa ce a primit un verdict dureros de la medici.

Fotbalistul Jose Enrique a fost operat de urgenta. Medicii i-au depistat, la un set de analize complexe, o tumora canceroasa pe creier. Fostul jucator al echipelor Liverpool, Valencia, Villarreal, Newcastle și Zaragoza sustine ca a fost la un pas de moarte.

Fotbalistul Jose Enrique a aflat de tuora in mai 2018. De atunci a trait un calvar, stand cu spaima in suflet ca poate sa moara. Fotbalistul sustine ca avea dureri de cap constante, de cateva zile. A mers la medici unde a facut analize amanuntite. Asa a aflat boala sa.

Fotbalistul Jose Enrique a fost operat

„Când am auzit că am o tumoare pe creier, am crezut ca o să mor. Eram cu copii la Disneyland, la Paris, când am primit vestea. am încheiat vacanța și m-am dus la spital. Mă durea foarte tare capul de câteva săptămâni. Doctorul mi-a spus că am o tumoare rarisimă, apare la unul dintr-un milion de oameni. Am crezut că o să mor!”, a spus Enrique.

Jose Enrique, tumora pe creier

„Mi-am pierdut vederea la ochiul stâng! Am aflat că am tumoarea de două decenii. Medicii mi-au au spus că e posibil să o fi avut la naștere, dar poate să fi apărut la 20 sau 25 de ani”, a declarat Enrique, pentru BBC.

In prezent, fotbalistul se recupereaza si face terapie. Din cauza vestii proaste primite, Jose Enrique a fost la un pas sa se sinucida, informeaza liverpoolecho.co.uk.

Publicat: 05 feb. 2019, 12:44 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×