Ferma 2019. Florin Pastrama, acuzat ca hartuieste concurentele. Cum se apara VIDEO

Publicat: 05 Feb. 2019, 11:37 News 3

Tanarul plin de bani este ruda cu Raluca Pastrama, sotia cantaretului Pepe. Acesta participa la emisiune din amuzament, nu pentru bani.

Ferma 2019. Florin Pastrama, acuzat ca hartuieste concurentele. Barbatul care s-a imprietenit cu toate concurentele de sex feminin sustine ca acuzatiile nu sunt adevarate. Acesta considera ca nu deranjeaza pe nimeni si ca este prieten cu toate.

Florin Pastrama este un tanar plin de bani, frumos si cu lipici la femei. Vali Barbulescu si Kamara sustine ca acesta la sufoca pe fetele din cabana Ferma 2019. Florin Pastrama, Otilia Bilionera, Otinela Sandu si Geanina Ilies se afla in exil, intr-o cabana aproape de vila Ferma 2019.

Florin Pastrama, acuzat ca hartuieste concurentele


Cu toate ca lui nu i-au spus in fata, fetele s-au plans ca Florin Pastrama este cam insistent. Imaginile video sustin contrariul, barbatul fiind asaltat de fetele care se invart mereu in jurul lui.

„Sunt plăcut de fete și eu le plac pe ele. Încă nu a venit cea pe care să o cer de nevastă, dar îmi doresc foarte mult să îmi întemeiez o familie. Nu caut numai frumusețea, nu cu frumusețea faci o familie. Cu frumusețea faci cel mult o vacanță. Mama mi-a zis că pot să-mi iau o fată care să aibă doar chiloți, scuză-mi limbajul, dar să te iubească nu pentru ce ai, ci să iubească sufletul tău”, a spus Florin Pastramă.

De ce concureaza Florin Pastrama la Ferma 2019


Barbatul care are o situatie financiara buna sustine ca nu vrea premiul de 50.000 de euro. Daca va castiga, Florin Pastrama va dona banii unor copii saraci. Acesta sustine ca s-a inscris la emisiune pentru a trai o experienta unica.

„Sunt foarte bucuros să fiu aici, e o mare provocare pentru mine să las tot confortul de zi cu zi, traiul pe care îl am și trăiesc o experiență unică lângă oamenii pe care nu îi cunosc. Sunt mândru că sunt de etnie romă și mă simt norocos că m-am născut în familia asta. Sunt un om pozitiv și cu dorință de viață enormă. Este adevărat că numele meu a fost folosit în presă în context negativ, dar sunt un om bun, cu dragoste de Dumnezeu, iar cazierul meu este curat. De aceea și vin în acest proiect, să mă cunoască lumea așa cum sunt eu cu adevărat”, a spus el.

“Mama mi-a zis să nu plec nicăieri, că n-am spălat niciodată o farfurie. M-am dus de oftica ei, să-I demonstrez că nu sunt ăla care face doar bani. N-am pus în viața mea mâna pe un lemn. Eu am trei servitori: unul care vine în fiecare zi de-i face curățenie câinelui în curtea mamei, șofer și unul care are grijă de grădină”, le-a povestit colegilor din cabană în timp ce luau micul dejun, în a doua zi de competiție.

Cine e Florin Pastrama de la Ferma 2019

Tanarul este var cu Raluca Pastrama, sotia lui Pepe. Acesta si-a pierdut tatal in urma cu cativa ani. De atunci a preluat afacerea familiei. A studiat Dreptul, dar nu l-a profesat niciodata. A crescut in puf si locuieste in continuare cu mama lui, care ii face toate poftele.

Florin Pastrama adora sa bea sampanie fina, sa mearga in localuri de lux, sa mearga la mani si pedi. „Acasă am şofer şi doi oameni care se ocupă pentru mine de alte treburi administrative”, recunoaşte Pastramă.

“Sunt Florin Pastramă, sunt țigan și mă mândresc cu acest lucru. În 1990, tatăl meu a înființat o agenție imobiliară. Tot timpul eram cu taică-miu. Când a murit el, a fost prima dată în viața mea când am plâns și am știut ce înseamnă suferința. Mama e totul pentru mine, e îngerul meu. Locuiesc cu ea. Mai am un frate mai mare și trei surori. Am avut tot ce mi-am dorit de la familie, mi-au oferit tot ce mi-am dorit. Am terminat Facultatea de Drept, am luat Licența, dar după ce a murit taică-miu, am renunțat la profesie și a trebuit să mă ocup de business. Nu sunt implicat în niciun dosar la poliție. Cred foarte mult în Dumnezeu și Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce mi-a oferit, chiar mult mai mult decât meritam. Nu am nevoie de bani, banii pe care o să-i câștig o să-i donez unui orfelinat. Sunt un tip pozitiv și ăsta e avantajul meu în această emisiune. O să ajung în finală!”, a mărturisit el.

Florin Pastrama, tentative la concurentele Ferma 2019

Varul Ralucai Pastrama si-a incercat norocul la toate concurentele. Prima a fost Miss Romania, Ioana Filimon, care a facut baie cu Jorge. Urmatoarea pe lista ar fi Otilia Bilionera. Daca nu reuseste cu acestea, Florin Pastrama si-ar putea incerca norocul la Otniela Sandu, informeaza click.ro.

Florin Pastrama, relatie cu Raluca Podea

Se pare ca tanarul joaca la mai multe capete. Acesta formeaza un cuplu cu Raluca Podea, blonda sexy care ar putea deveni sotia lui. Cu toate ca a cerut-o de sotie, nu au o data exacta a nuntii. Dar se pare ca logodna lor nu il impiedica pe Florin sa isi incerce norocul cu alte femei.

Publicat: 05 Feb. 2019, 11:37 News 3
Pe aceeași temă