Vedeta Antenei 1, implicata intr-un accident auto! Cum se simte aceasta

Publicat: 05 feb. 2019, 13:30 Autor: Simona News 3

Accident cumplit pentru una dintre vedetele Antenei 1, care a ajuns cu masina intr-un sant.

Cel care a produs accidentul este Mihai Constandache, fostul concurent de la „Chefi la cutite” si cunoscut interpret de muzica populara. Fanii au fost socati sa afle ca artistul a fost in pericol.

Mihai Constandache, in varsta de 38 de ani, se afla in masina alaturi de sora si matusa sa, insa doar ele au avut ghinionul de a ajunge la spitalul din Focsani.

Au avut nevoie de tratament si supraveghere din cauza loviturilor la cap, insa atat ele, cat si Mihai, sunt in afara oricarui pericol, conform Cancan.

Mihai Constandache sustine ca drumul nu era deloc ok si a intalnit denivelari mari, care au dus la pierderea controlului autoturismului, motiv pentru care a intrat cu masina intr-un sant.

Vedeta Antenei 1, implicata intr-un accident auto

Vedeta Antenei 1, implicata intr-un accident auto

„Mergeam spre Brăila, iar între comunele Nănești şi Maicănești drumul nu era foarte bun, având denivelări foarte mari. Nu aveam viteză mare, dar din cauză că șoseaua era umedă am intrat cu mașina într-o denivelare, am pierdut controlul şi am intrat cu mașina într-un șanț.

Am avut mare noroc că nu s a răsturnat și nici nu venea vreo mașină din față. În mașină eram cu sora mea și cu mătușa mea şi amândouă au ajuns la spitalul judeţean din Focşani, cu lovituri la cap, însă sunt conștiente”, a spus Mihai Constandache conform click.ro.

Publicat: 05 feb. 2019, 13:30 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă