VIDEO! Boala care-i imbatraneste prematur. Femeia din imagine are de fapt 19 ani, iar barbatul 8 ani, dar sufera de imbatranire prematura

Publicat: 20 Apr. 2018, 09:18 Life

Cand o sa vezi filmuletul de la finalul articolului o sa vezi ca totul este adevarat, desi nu pare.

Doua dintre cele mai rare cazuri din lume se gasesc in Rusia. Ekaterina Nezhentseva are 19 ani desi arata de cel putin 60, iar Kirill, celalat pusti are doar 8 ani. Amandoi sufera de o imbatranire prematura a fetei si corpului.

Oricat ar parea de greu de crezut asa ceva, cazurile lor au uimit comunitatea medicala din Rusia. Ekaterina s-a nascut cu aceasta conditie din parinti ce nu au suferit niciodata de asa ceva, in timp ce Kirill o mosteneste pe mama lui. Corpurile lor imbatranesc extrem de repede iar mintea se dezvolta normal. Chiar daca arata mult mai maturi decat sunt, ei in realitate sunt doar 2 copii.

Ekaterina a incercat in trecut o serie de operatii estetice, dar a invatat sa se accepte asa cum este, chiar daca de multe ori lumea rade de ea. “Multi ma arata cu degetul pe strada si zic: “Uite-o si pe batrana aia cu fusta scurta!” Ei nu stiu cati ani am eu in realitate” a povestit ea.

De-a lungul vietii a avut probleme la aeroport si la scoala, acolo unde elevii de varsta ei au acceptat-o foarte tarziu. Este la liceu si invata aceleasi lucruri ca toti adolescentii de varsta ei.

Dupa ani de zile de izolare si probleme, Ekaterina si-a gasit si un iubit care sa o placa asa cum este : “Arata diferit fata de restul fetelor de varsta ei, dar mi-a placut de prima data de cand am vazut-o. Este foarte desteapta.”, a spus cel care intre timp i-a devenit si sot si tata pentru copil.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Apr. 2018, 09:18 Life
Pe aceeași temă