Incident aviatic! O aeronavă a aterizat de urgență!

Publicat: 14 iul. 2020, 09:17 Autor: Elena Arhiva
Incident aviatic! O aeronavă a aterizat de urgență!

A fost un singr pas până la o tragedie în aer! Un avion care aparține companiei Ryanair a fost forțat să aterizeze de urgență pe Aeroportul Stansted de lângă Londra, după ce în toaletă a fost găsit un bilet care pretindea că, la bord, a fost plasat un dispozitiv explozibil.

Avionul, care se deplasa dinspre Cracovia, nu a mai ajuns la destinație, în Dublin, fiind deviat spre Aeroportul Stansted unde poliţiştii din Essex a efectuat verificări.

Avionul a fost escortat de două avioane Typhoon RAF, imediat după ce pilotul a efectuat apelul de urgență. Aterizarea s-a efectuat în condiții de siguranță, la ora locală 18.40.

 „Am scos în siguranţă toţi pasagerii din avion. Aeronava rămâne într-o zonă izolată la Stansted şi ancheta noastră este în desfăşurare”, au declarat polițiștii din Essex, scrie antena3.ro.

Pasagerii, evacuați în condiții de siguranță

Căpitanul aeronavei a urmat procedura și a avertizat autoritățile imediat ce biletul a fost descoperit. Acesta s-a îndeptat către cel mai apropiat aeroport, unde a și aterizat în condiții de maximă siguranță.

„Într-un zbor Ryanair de la Cracovia la Dublin a fost descoperit un bilet care susţinea că există explozibil la bord. Atât aeronava cât și angajații au fost verificați de poliția britanică, care va decide când pot pleca mai departe spre Dublin cu o altă aeronavă de urgență”, a declarat un angajat al companiei.

Publicat: 14 iul. 2020, 09:17 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă