Scandal monstru intr-un avion Tarom pe pista de la Otopeni! O femeie a scuipat echipajul iar un barbat a fost scos in catuse din aeronava! VIDEO

Publicat: 19 iul. 2019, 10:33 Autor: D. C. News 4

Securitatea aeroportului a intervenit in forta si mai multi copii din avion s-au speriat si au inceput sa planga. Toata lumea era scandalizata de ceea ce se intampla.

Scandal monstru intr-un avion Tarom pe pista de la Otopeni! O intreaga familie a fost evacuata din aeronava dupa un icident care a pornit de la locul pe care se asezase una dintre pasagere.

Femeia a jignit si a scuipat echipajul care a rugat-o sa elibereze locul pe care il ocupa in dreptul iesirii de urgenta. Din cate se pare echipajul a verificat si a realizat ca acela nu era locul alocat femeii si pe langa asta femeia nu vorbea nici limba engleza si nici limba romana.

Scandal monstru intr-un avion Tarom pe pista de la Otopeni

Se pare ca pentru pasagerii care ocupa locurile din dreptul iesirii de urgenta aceasta este o conditie obligatorie. Avionul avea o cursa Otopeni – Cairo dar a intarziat ore bune dupa ce a fost nevoie de interventia unui echipaj de la sol care sa vina sa evacueze pasagerii recalcitranti din avion.

Potrivit unui comunicat de presă, Compania Tarom îşi exprimă părerea de rău faţă de situaţia creată în cadrul zborului ROT 101 Otopeni-Cairo din data de 17 Iulie 2019, dar este obligată să respecte reglementările aviatice internaţionale privind siguranţa şi securitatea pasagerilor.

„Securitatea nu a luat în considerare faptul că în avion erau mulți copii, bătrâni și persoane cu dizabilități. La o persoană cu dizabilități I s-a facut rău și a fost solicitată din nou asistența medicilor paramedici (puteți vedea în videoclip imaginea disperată a fiului ei când a cerut ajutor).

Sotul doamne a fost scos din avion într-o stare foarte neplăcută pentru călători și copii care plângeau. Doamna a fost scoasă din avion în condiții foarte proaste. Sper că rapoartele medicale vor rata care era starea de sănătate a doamnei in acel moment.

Am auzit ca a doua echipa de paramedici a mentionat că starea doamnei era foarte proastă. Când I s- a cerut securității să acționeze în mod rezonabil, m-am simtit amenintata ca voi fi escortat de asemenea din avion.” a povestit pe Facebook una dintre pasagere.

Compania Tarom a oferit si o serie de precizari referitoare la eveniment:

Ieşirile de urgenţă servesc unor situaţii care cer evacuarea pasagerilor din aeronavă în cel mai scurt timp. Prin urmare, pasagerii care ocupă un loc în imediata apropiere a acesteia trebuie să fie dispuşi să ajute în caz de urgenţă şi să vorbească limba engleză (de asemenea, limba companiei respective este un plus), pentru a fi capabili să înţeleagă comenzile echipajului în caz de evacuare şi instrucţiunile de deschidere a acelor uşi; această regulă se aplică, de asemenea, în cazul situaţiei existente în cadrul acestui zbor.

Pasagerilor aflaţi în apropierea ieşirilor de urgenţă li se face un instructaj pe care aceştia trebuie să fie capabili să îl înţeleagă.

În cazul de faţă, pasagera perturbatoare nu înţelegea şi nu vorbea nici limba română, nici limba engleză. Totodată, menţionăm că locul pe care îl ocupa nu îi fusese alocat şi a refuzat să se identifice.

Pentru siguranţa zborului şi a pasagerilor, echipajul de cabină a acţionat conform procedurilor în vigoare, rugând pasagera turbulentă să se mute pe locul alocat la îmbarcare.

Menţionăm că pasagera nu a adoptat o atitudine adecvată, motiv pentru care, conform procedurilor în vigoare, au fost chemaţi agenţii de securitate ai aeroportului. Reiterăm faptul că pentru Compania TAROM, indiferent de context, priorităţile esenţiale rămân siguranţa şi securitatea pasagerilor, a zborului şi a echipajului.

Publicat: 19 iul. 2019, 10:33 Autor: D. C. News 4
Pe aceeași temă