Simona Halep si milionarul Toni Iuruc si-au oficializat relatia? Au iesit la restaurant cu parintii „reginei” tenisului, iar Toni n-a venit cu mana goala VIDEO

Publicat: 19 Jul. 2019, 00:00 News 3

Ciao.ro va prezinta in exclusivitate poze de la cina organizata de iubitul milionar al Simonei Halep, Toni Iuruc, cu familia acesteia.

Simona Halep si milionarul Toni Iuruc si-au oficializat relatia? Cei doi au fost zariti intr-un resturant de fite din capitala, dar nu singuri, ci insotiti de familia campioanei.

Insa inainte de aceasta intalnire formala, Toni n-a uitat bunele maniere si a curtat-o pe Simona asa cum trebuie, procedand ca la carte.

Simona Halep si milionarul Toni Iuruc si-au oficializat relatia?

Astfel, Toni a fost zarit intr-o florarie cumparand un superb buchet de flori pentru viitoarea mama-soacra, cu doar cateva minute inainte de a se intalni cu totii la restaurant.

Andra a facut-o pe Halep sa planga la imn! Simona a cantat toate versurile cu ochii in lacrimi

Inafara de parintii Simonei, Tania si Stere Halep, la restaurant au mai fost prezenti fratele ei, Nicolae Halep, si cumnata acesteia, Luminita Halep.

Avand in vedere ca aproape toata familia Simonei Halep a fost prezenta la aceasta cina, nu putem presupune decat ca Simona si Toni si-au oficializat relatia, iar toata lumea pare sa fie foarte fericita cu alegerea facuta.

Simona Halep si milionarul Toni Iuruc si-au oficializat relatia
Simona Halep si milionarul Toni Iuruc si-au oficializat relatia

Simona Halep, insotita de milionarul Toni Iuruc la Wimbledon. Presupusul ei iubit nu a vrut sa iasa in evidenta

Milionarul Toni Iuruc a fost prezent in tribune la toate meciurile Simonei din turneul de la Wimbledon, insa acesta nu a fost singur, ci insotit de asociatul sau, Dan Caramihai, potrivit CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMANIA.

Cei doi barbati nu au facut public faptul ca s-au aflat acolo pe durata competitiei si nu au postat nicio poza pe social media, pentru nu a trage atentia si pentru a ramane totul secret.

Simona Halep a fost ceruta de sotie! Imagini superbe de la cererea ei VIDEO

Vezi pe CANCAN.RO imaginile cu Simona Halep si Toni Iuruc tinandu-se de mana

Publicat: 19 Jul. 2019, 00:00 News 3
Pe aceeași temă