Scene socante in Olt, unde un taur a atacat un barbat. Acesta se afla in stare grava la spital

Publicat: 18 Jul. 2019, 15:55 Ciao.ro
Scene socante in Olt, unde un taur a atacat un barbat. Acesta se afla in stare grava la spital

Barbatul in varsta de 69 de ani a trecut prin clipe de groaza in cursul serii de miercuri.

Scene socante in Olt, unde un taur a atacat un barbat. S-a intamplat in comuna Topana, unde un taur agresiv lasat liber pe ulitele localitatii. Se pare ca animalul terorizeaza oamenii de mai multe luni, insa nimeni nu a facut nimic in aceasta privinta.

Politia si primaria spun ca nu pot sa intervina cu nimic iar localnicii spun ca proprietarul aminalului nu vrea sub nicio forma sa-l inchida. Taurul, care cantareste 700 de kilograme, a reusit sa distruga pana acum mai multe culturi agricole.

Scene socante in Olt, unde un taur a atacat un barbat

Scene socante in Olt, unde un taur a atacat un barbat

„Vecina, săraca, a chemat şi primăria pentru i-a distrus porumbii. A venit şi poliţia, s-a sunat la 112, dar nimic. Alţi vecini au ajuns la disperare. Pe proprietar nu-l interesează, nici nu-l leagă nici nu-l ia. A terorizat toată comuna Topana: o ia prin livezi, prin grădinile oamenilor.

Sunt trei luni de când îl ţine liber. Am o nepoată de cinci ani pe care o s-o aducă în vacanţă, sunt şi oameni bătrâni. Animalul are în jur de 700 de kilograme şi ne e frică efectiv” a spus o localnica, potrivit realitateadeolt.net.

„De fiecare dată când politiştii au fost sesizaţi cu privire la respectivul animal, aspectele sesizate au fost verificate, iar acolo unde acestea s-au confirmat proprietarul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 61 din 1991”, a spus si Cristian Grigorescu. purtatorul de cuvant al IPJ Olt.

Barbatul in varsta de 68 de ani atacat de taur a ajuns in stare grava la spital cu multiple fracturi, printre care una de mandibula: „Pacientul, în vârstă de 68 de ani, a fost policontuzionat, prezentând fractură de madibulă, mai multe facturi costale, fracturi de coloană vertebrală L2 şi L4, plagă contuzionată la membrul superior drept.

Nu s-a intervenit chirurgical, dar este sub supraveghere pe Secţia Chirurgie Generală”, a spus directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, medicul Radu Ene.

Publicat: 18 Jul. 2019, 15:55 Ciao.ro
Pe aceeași temă