Crimă îngrozitoare în Olt! O femeie însărcinată și-a ucis soțul pentru că a vrut să meargă la o petrecere

Publicat: 08 ian. 2020, 10:14 Autor: Maria Apostol News
Crimă îngrozitoare în Olt! O femeie însărcinată și-a ucis soțul pentru că a vrut să meargă la o petrecere

O femeie în vârstă de 29 de ani, din Olt, însărcinată în trei luni, s-a luat la ceartă cu soţul ei, în casa în care cei doi locuiau în Vulpeni, Olt. Scandalul a degenerat, iar bărbatul a fost înjunghiat în gât!

Tânărul i-ar fi spus soţiei sale că va pleca la o petrecere organizată de şeful său de la muncă, însă aceasta s-a supărat şi l-a ameninţat că se va muta acasă la mama ei.

Între cei doi a izbucnit un conflict, iar la un moment dat, tânăra însărcinată a pus mâna pe un cuţit şi l-a lovit pe soţul ei în zona gâtului.

„​În fapt, s-a reţinut că inculpata, în dimineaţa zilei de 07.01.2020, în jurul orelor 11:00 – 11:30, pe fondul unor discuţii contradictorii cu concubinul său, în vârstă de 33 de ani, i-a aplicat acestuia două lovituri cu un cuţit de bucătărie, lovituri în urma cărora victima a decedat.

Din concluziile preliminare întocmite de către S.J.M.L Olt rezultă că victima a prezentat două leziuni traumatice, respectiv o plagă înjunghiată în regiunea supraclaviculară stângă şi o plagă înjunghiată în zona claviculară stângă„, se arată într-un comunicat al procurorilor.

În urma loviturilor primite, tânărul de 33 de ani a pierdut foarte mult sânge, iar ulterior şi-a pierdut viaţa.

Tânăra însărcinată a fost reţinută pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor, iar astăzi va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Publicat: 08 ian. 2020, 10:14 Autor: Maria Apostol News
Tags:
Pe aceeași temă