Breaking news! O tânără de 23 de ani a fost ucisă în București! Atacatorul a fugit și este căutat de Poliție

Publicat: 15 iun. 2021, 14:31 Autor: Elena Arhiva
Breaking news! O tânără de 23 de ani a fost ucisă în București! Atacatorul a fugit și este căutat de Poliție

O femeie a fost ucisă marți într-o locuință din Sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul care a înjunghiat-o a fugit și este căutat de poliție. La fața locului intervine serviciul de ambulanță, iar poliția face cercetări despre incident.

Totul s-a întâmplat în urmă cu scurt timp, chiar la domiciliul celor doi. În casă se afla și un minor la momentul atacului. Cei doi locuiau în concubinaj, însă, până în acest moment, nu se cunoaște motivul agresiunii.

Femeia, în vârstă de 23 de ani, prezenta multiple plăgi în zona toracelui, avea bărbia tăiata și plăgi la nivelul capului. Aceasta nu a răspuns la manevrele de resuscitare, medicii declarând decesul cu scurt timp în urmă, scrie antena3.ro.

”Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor.

Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt.

De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.”, spun autoritățile.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 15 iun. 2021, 14:31 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă