Crimă înfiorătoare în București! Beatrice, o tânără de 25 de ani, a fost ucisă de patronul ei care credea că îl fură

Publicat: 08 dec. 2023, 13:12 Autor: Alina Nistor News

O crimă înfiorătoare a avut loc în București. Beatrice, o tânără de 25 de ani, a fost ucisă de patronul ei care credea că îl fură.

Beatrice muncea ca vânzătoare la un magazin din cartierul Titan, deţinut de un bărbat de 72 de ani şi fiica acestuia. Nimic nu prevestea că patronul ei avea să-i devină călău. Bărbatul o bănuia pe tânăra de 25 de ani că fură din banii firmei şi a mers dis-de-dimineaţă la magazin. Acolo se afla și Beatrice, căreia a început să-i ceară socoteală.

Conflictul dintre cei doi a degenerat rapid, iar bărbatul de 72 de ani a răbufnit. Furios, a scos un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori pe Beatrice. Când a realizat ce gest monstruos a făcut, agresorul s-a dus la prima secţie de poliţie unde s-a predat. Cu mâinile pline de sânge, a mărturisit totul, apoi i-a condus pe anchetatori la locul crimei.

Acolo au ajuns şi logodnicul lui Beatrice, cu care urma să aibă și un copil, dar și cel care trebuia să fie viitorul ei socru: Am intrebat ce s-a întâmplat au spus ca nu ne pot spune nimic. Sunt socrul ei și bărbatul ei lângă. Ea este însărcinată în 3 luni, vrem să știm ce s-a întamplat cu ea. Nu au zis nimic. Atunci mi-am dat seama ce s-a întâmplat”, a spus bărbatul pentru Observator.

Beatrice era însărcinată și urma să aibă nunta

Familia și apropiații tinerei nu-și pot reveni din șocul suferit. Tânăra aflase de curând că este însărcinată şi, alături de logodnicul ei, plănuia să facă nunta. Acum, însă, rudele nu se pregătesc de petrecere, ci de înmormântare.

Foştii angajaţi spun că patronul avea des accese de furie: Venea, te urmărea noaptea când era şi ţipa. Mi-a închis odată uşa, m-a lăsat pe „frigăraia” afară. Avea ieşiri d-astea, câteodată”, a spus un fost angajat pentru sursa citată.

Trupul tinerei a fost depus la sediul Institutului Medico Legal, iar anchetatorii aşteaptă rezultatele necropsiei.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 08 dec. 2023, 13:12 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă