Cu cine s-a iubit Simona Halep înainte de relația cu Toni Iuruc…

Publicat: 20 Aug. 2020, 09:21 Vedete

Simona Halep are o listă scurtă de cuceriri, înainte de relația cu Toni Iuruc. Sportiva a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește viața sa amoroasă și asta pentru că întotdeauna s-a concentrat pe cariera sa și a vorbit numai despre reușitele pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Este cunoscut faptul că tenisul i-a ocupat mare parte din timp și nu a acordat prea multă atenție vieții amoroase. Totuși, sportiva ar fi avut două relații. La un moment dat, s-a speculat că s-ar fi iubit cu Andrei Mlendea, care i-ar fi fost și antrenor, pe când avea 18 ani, iar relația a fost ținută ascunsă până în 2013…

Simona Halep ar fi avut o relație și cu fiul milionarului Teia Sponte şi prietenului lui Gigi Becali: Costa Sponte. Chiar bunica sa a fost cea care a dat-o de gol pe sportivă și a dezvăluit că sunt pe punctul de a face pasul cel mare: „Se ia cu fiul lui Teia. E cipan de-ai noştri, taică-su fost cu noi, la Tulcea”, a dezvăluit bunica Simonei.

Simona Halep își dorește să devină mamă

Dacă în urmă cu ceva timp, Simona Halep susținea că la 30 de ani ar dori să devină mamă și să-și întemeieze o familie, pe măsură ce se apropie vârsta, planurile sale se schimbă. Vedeta nu este încă pregătită să se retragă din tenis.

„La 30 de ani mă gândeam să am un copil. Dar, știți, sunt foarte tânără și nu pot renunța acum la tenis. Vreau să joc cât de mult pot. Dacă voi observa că sunt obosită, atunci mă voi retrage”, a spus ea.

Mai mult decât atât, sportiva s-a declarat mereu o mare iubitore a copiilor, mai ales că are acasă o nepoţică superbă, care îi seamănă leit.

”Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte”,a spus Simona Halep, în urmă cu ceva timp.

Publicat: 20 Aug. 2020, 09:21 Vedete
Pe aceeași temă