Cariera Simonei Halep s-a terminat? Sportiva este hotărâtă să spună „adio” tenisului

Publicat: 16 iun. 2020, 15:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Simona Halep şi Toni Iuruc, sunt nevoiți să își amâne nunta din cauza pandemiei și a recomandărilor privind respectarea distanţei sociale. Totodată, apropiaţii tenismenei sugerează că Simona ar putea renunța la cariera sa, după acest eveniment și ar putea alege viaţa de familie.

„Simona şi Toni Iuruc vor face, probabil, doar o logodnă mai restrânsă şi nunta o vor amâna pentru la anul. La eveniment, aşa cum e şi normal în familia ei şi a lui Toni, ar lua parte foarte mulţi oameni, iar cu reglementările din ce în ce mai greu de înţeles, lucrurile sunt dificil de pus la punct. Simona Halep a vorbit cu Toni Iuruc şi au decis ca, pentru a fi siguri că vor avea nunta visurilor lor, vor face evenimentul anul viitor”, potrivit Wowbiz.ro.

Simona Halep, ar putea renunța la tenis

Apropiaţii cuplului sugerează că Simona Halep se va axa mai mult pe partea de familie, fiind hotărâtă să lase tenisul deoparte.

„Simona Halep va mai juca tenis până în 2022. După, este decisă să renunţe la sportul de performanţă. O face de dragul familiei, vrea neapărat să se aşeze la casa ei, să nu se mai streseze cu zecile, sutele, de plecări prin toată lumea. Peste trei ani va avea 31, se va îndrepta spre 32 şi, cum îşi doreşte o familie mare, trebuie să renunţe la performanţă”, a precizat sursa citată.

„Simona îşi doreşte minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă maximum trei ani”, a mai scris Wowbiz.ro.

Simona Halep se pregăteşte să devină mamă: „Abia aștept ziua”

Simona Halep este cea mai iubită sportivă a momentului. Chiar dacă de-a lungul timpului a fost discretă cu viaţa sa personală, tenismena a făcut câteva dezvăluiri din intimitate şi a vorbit despre o posibilă sarcină. Recent, Simona Halep a răspuns curiozităţilor fanilor, care, bineînţeles, au vrut să ştie dacă sportiva se gândeşte să devină mamă.

Răspunsul jucătoarei de tenis nu a întârziat să apară, aceasta confirmând, cu fiecare ocazie, că îşi doreşte să devină mamă şi chiar se pregăteşte moral în acest sens. Mai mult decât atât, sportiva s-a declarat mereu o mare iubitore a copiilor, mai ales că are acasă o nepoţică superbă, care îi seamănă leit.

‘‘Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte”,a spus Simona Halep, în urmă cu ceva timp.

Publicat: 16 iun. 2020, 15:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă