Părinții Simonei Halep nu vor ca Toni Iuruc să le fie ginere! De ce nu sunt de acord cu relația sportivei

Publicat: 24 Sep. 2020, 14:44 Vedete

Au apărut în spațiul public informații potrivit cărora, părinții Simonei Halep nu prea l-ar avea la suflet pe viitorul ginere. Mai mult, aceștia s-ar opune căsătoriei dintre fiica lor și milionar.

Datorită performanțelor sale pe plan profesional, Simona Halep are tot ce își dorește. De ceva timp am putea spune că stă la fel de bine și pe plan sentimental, însă ultimele zvonuri contrazic acest lucru.

Tenismena trăiește o frumoasă poveste de iubire cu afaceristul Toni Iuruc, cu 12 ani mai în vârstă decât ea. Cuplul s-a cunoscut prima dată într-un club de noapte, iar în cazul lor a fost dragoste la prima vedere.

Deși partenerul sportivei are o afacere de succes și este un important dezvoltator imobiliar, părinții Simonei Halep nu ar fi de acord cu relația acestora din cauza diferenței mari de vârstă care este între.

Pe lângă acest lucru, faptul că Toni Iuruc a mai fost căsătorit în trecut, le displace profund acestora. Potrivit tradiției aromâne, căsătoria cu o persoană care-și legase deja destinul de altcineva, în trecut, nu este ceva obișnuit.

Simona Halep își dorește să devină mamă

Dacă în urmă cu ceva timp, Simona Halep susținea că la 30 de ani ar dori să devină mamă și să-și întemeieze o familie, pe măsură ce se apropie vârsta, planurile sale se schimbă. Vedeta nu este încă pregătită să se retragă din tenis.

„La 30 de ani mă gândeam să am un copil. Dar, știți, sunt foarte tânără și nu pot renunța acum la tenis. Vreau să joc cât de mult pot. Dacă voi observa că sunt obosită, atunci mă voi retrage”, a spus ea.

Mai mult decât atât, sportiva s-a declarat mereu o mare iubitore a copiilor, mai ales că are acasă o nepoţică superbă, care îi seamănă leit.

”Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte”, a spus Simona Halep, în urmă cu ceva timp.

 

Publicat: 24 Sep. 2020, 14:44 Vedete
Pe aceeași temă