Simona Halep, primele declarații după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19: ”Mă simt…”

Publicat: 05 Nov. 2020, 13:00 Vedete

Simona Halep a anunțat în urmă cu câteva zile faptul că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Recent, tenismena a ținut să îi informeze pe fanii ei care este starea sa de sănătate în prezent.

Fanii Simonei Halep au stat cu sufletul la gură în așteptarea unor vești din partea sportivei. Iată că tenismena a făcut și primele declarații în acest sens și a liniștit pe toată lumea explicând faptul că se simte bine, continuă recuperarea și, din fericire, are simptome ușoare.

”Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Mă simt minunat”, a scris Simona Halep pe Twitter, în dreptul unei fotografii din izolare.

Ce făcea sportiva cu câteva ore înainte să afle rezultatul testului

În urmă cu câteva zile, înainte de a afla rezultatul testului pentru coronavirus, Simona Halep a fost surprinsă la cumpărături. Potrivit prosport.ro sportiva „a mers să cumpere un cadou, iar ulterior a ajuns la destinație și a fost ajutată de către șoferul ei să descarce bagajele din mașină”. Totul s-a petrecut înainte de a contacta SARS-CoV-2!

Ce sumă fabuloasă de bani a câștigat Simona Halep în ultimul an

Conform calculelor realizate de Forbes, Halep, aflată pe locul secund în ierarhia WTA, a realizat venituri totale de 10,9 milioane dolari în perioada iunie 2019 – iunie 2020, cea mai mare parte 6,9 milioane dolari fiind reprezentată de premiile câştigate la turneele la care a participat, restul de 4 milioane dolari provenind din contractele de publicitate.

„Halep a obţinut al doilea său titlu de Grand Slam la Wimbledon, anul trecut, iar cele 36,5 milioane de dolari câştigate din premii pe parcursul carierei o plasează pe locul al patrulea în ierarhia all time (prima fiind Serena Williams, cu 93 milioane dolari). Printre sponsorii lui Halep se numără branduri globale precum Nike, Wilson, Hublot şi Avon, precum şi alte câteva din ţara sa natală, România”, scrie Forbes, citat de Agerpres.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao, Instagram

Publicat: 05 Nov. 2020, 13:00 Vedete
Pe aceeași temă