Simona Halep, declarații despre perioada în care a fost infectată cu noul coronavirus: ”Am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare”

Publicat: 21 Nov. 2020, 15:06 Vedete

Simona Halep a făcut primele declarații, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Tenismena a vorbit despre simptomele pe care le-a avut în acea perioadă.

La începutul lunii noiembrie, Simona Halep a anunțat pe rețelele de socializare faptul că s-a infectat cu noul coronavirus, deși s-a protejat și a avut grijă să respecte toate măsurile impuse de autorități.

La câteva săptămâni după ce lucrurile au revenit la normal în viața sportivei, aceasta a făcut și primele declarații, a vorbit despre simptomele specifice bolii și de asemenea a dorit să tragă un semnal de alarmă și le recomandă tuturor să respecte măsurile impuse de autorități ca să putem trece mult mai repede peste aceste momente grele.

“După Covid-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena. Pe parcursul infecţiei am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. Eu m-am protejat mult la turnee, probabil că l-am luat din oraş, am avut treburi de rezolvat, dar cred că trebuie să ne protejăm foarte mult.

Nu sunt de acord cu ce aud, am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Cine nu crede, greşeşte. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Îmi e teamă de o altă carantină, am stat 14 zile în casă, nu mi-a fost deloc uşor, sper să nu mai fie cazul”, a declarat Simona Halep la Digisport.

Ce făcea sportiva cu câteva ore înainte să afle rezultatul testului

În urmă cu câteva zile, înainte de a afla rezultatul testului pentru coronavirus, Simona Halep a fost surprinsă la cumpărături. Potrivit prosport.ro sportiva „a mers să cumpere un cadou, iar ulterior a ajuns la destinație și a fost ajutată de către șoferul ei să descarce bagajele din mașină”. Totul s-a petrecut înainte de a contacta SARS-CoV-2!

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 21 Nov. 2020, 15:06 Vedete
Pe aceeași temă