Simona Halep, criticată dur, după ce a declarat că s-a infectat cu noul coronavirus. Sportiva este acuzată de lucruri grave

Publicat: 11 Nov. 2020, 11:28 Vedete
Simona Halep, criticată dur, după ce a declarat că s-a infectat cu noul coronavirus. Sportiva este acuzată de lucruri grave

Simona Halep a anunțat în urmă cu câteva zile faptul că s-a infectat cu noul coronavirus. Sportiva i-a liniștit pe fanii săi și le-a explicat acestora la acel moment faptul că are o formă ușoară a virusului și se află acasă în izolare. Recent, tenismena a anunțat că s-a vindecat, iar după ce a publicat o imagine pe rețelele de socializare a fost aspru criticată de internauți.

Simona Halep a apărut recent pe rețelele de socializare într-o fotografie în care se află alături de mai multe cadre medicale de la Institutul „Matei Balș” din Capitală. Imaginea a fost însoțită de mesajul „Multumesc echipei pentru intreg suportul depus in aceasta perioada”, iar de aici a început o întreagă revoltă.

Sportiva a fost asaltată cu mesaje din partea celor care nu cred în existența virusului: „Păcat! Îmi erai simpatică, dar m-ai dezamăgit. Știu că ai făcut bani, e meritul tău, dar să iei partea la mascarada covid… Trist”/ „Parcă nu aveai nimic. Erai bine mersi acasă, în izolare. Brusc ai ajuns la spital. Vai de noi”/ „Doamne! Și tu ai picat în plasa lor? Te-am admirat, dar mi-a trecut”/„Bravo, Simona! Tu mai lipseai, ca simbol național, să le faci reclamă. Ce sumă ți-au oferit să minți o lume întreagă? Păcat”/ „Stai că îți dau unfollow. Acum că te-ai vindecat de Covid, sper că te-ai vindecat și de bani”/ „A luat câteva mii de euro. Nu-s de colea, măcar plătește menajera câteva luni, până începe să joace” , sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Ce făcea sportiva cu câteva ore înainte să afle rezultatul testului

În urmă cu câteva zile, înainte de a afla rezultatul testului pentru coronavirus, Simona Halep a fost surprinsă la cumpărături. Potrivit prosport.ro sportiva „a mers să cumpere un cadou, iar ulterior a ajuns la destinație și a fost ajutată de către șoferul ei să descarce bagajele din mașină”. Totul s-a petrecut înainte de a contacta SARS-CoV-2!

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 11 Nov. 2020, 11:28 Vedete
Pe aceeași temă