Simona Halep a anunțat că vrea să se vaccineze împotriva noului coronavirus: ”Vreau să se termine odată cu această pandemie”

Publicat: 05 Jan. 2021, 13:19 Vedete

Simona Halep este nerăbdătoare să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Celebra sportivă a declarat că își dorește să facă acest lucru pentru ca pandemia să se sfârșească cât mai repede.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona Halep pentru Știrile Pro TV.

A fost diagnosticată pozitiv în octombrie

Simona Halep a fost infectată cu noul coronavirus și din fericire pentru sportivă, totul s-a terminat cu bine. După ce a trecut peste momentele grele, tenismena le-a mulțumit medicilor și asistenților de la Institutul Matei Balș din București pentru sprijinul pe care aceștia i l-au acordat în perioada în care s-a aflat sub tratament.

Totodată, sportiva a ținut să le explice și fanilor săi care este părerea ei cu privire la noul coronavirus.

„Am mai auzit astfel de păreri şi nu sunt de acord cu ceea ce aud, pentru că eu am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Mi-a fost teamă la început mai mult decât acum, dar boala există. Cine nu crede greşeşte, din punctul meu de vedere.

Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Oamenii de la Matei Balş m-au ajutat foarte mult şi m-au susţinut pe toată perioada şi probabil şi de aceea am trecut mult mai uşor peste această problemă”, a afirmat Simona Halep, la finalul lunii noiembrie

Ce făcea sportiva cu câteva ore înainte să afle rezultatul testului

În urmă cu câteva zile, înainte de a afla rezultatul testului pentru coronavirus, Simona Halep a fost surprinsă la cumpărături. Potrivit prosport.ro sportiva „a mers să cumpere un cadou, iar ulterior a ajuns la destinație și a fost ajutată de către șoferul ei să descarce bagajele din mașină”. Totul s-a petrecut înainte de a contacta SARS-CoV-2!

Ce sumă fabuloasă de bani a câștigat Simona Halep în ultimul an

Conform calculelor realizate de Forbes, Halep, aflată pe locul secund în ierarhia WTA, a realizat venituri totale de 10,9 milioane dolari în perioada iunie 2019 – iunie 2020, cea mai mare parte 6,9 milioane dolari fiind reprezentată de premiile câştigate la turneele la care a participat, restul de 4 milioane dolari provenind din contractele de publicitate.

„Halep a obţinut al doilea său titlu de Grand Slam la Wimbledon, anul trecut, iar cele 36,5 milioane de dolari câştigate din premii pe parcursul carierei o plasează pe locul al patrulea în ierarhia all time (prima fiind Serena Williams, cu 93 milioane dolari). Printre sponsorii lui Halep se numără branduri globale precum Nike, Wilson, Hublot şi Avon, precum şi alte câteva din ţara sa natală, România”, scrie Forbes, citat de Agerpres.

Publicat: 05 Jan. 2021, 13:19 Vedete
Pe aceeași temă