Cum a reacționat Mircea Badea, după ce Andi Moisescu și Simona Halep au anunțat că s-au infectat cu noul coronavirus

Publicat: 03 Nov. 2020, 13:57 Vedete
Cum a reacționat Mircea Badea, după ce Andi Moisescu și Simona Halep au anunțat că s-au infectat cu noul coronavirus

În ultima vreme foarte multe persoane publice printre care și Andi Moisescu și Simona Halep s-au infectat cu noul coronavirus. Mircea Badea a făcut în emisiunea pe care o prezintă comentarii acide la adresa acestora.

Mircea Badea este cunoscut datorită comentariilor sale critice pe care le face indiferent de subiectul abordat, fără nicio reținere. Prin acest filtru au trecut recent Andi Moisescu și Simona Halep pe care prezentatorul TV i-a ironizat după ce au declarat că s-au infectat cu noul coronavirus.

Badea a spus, referitor la Andi Moisescu, că dacă nu se testa, juratul de la „Românii au talen” nu ar fi știut că are COVID-19 făcând afirmații neașteptate despre starea lui.

„Am fost în același liceu cu Andi Moisescu (…) inițial, mi s-a părut un tip ok, în sensul de medie, un tip rezonabil, a făcut Facultatea de Matematică, a fost la liceul de Informatică, un tip deștept (…) mi s-a părut bun(…) E foarte bine că nu are niciun simptom, deci el e doar infectat.

Cred că și-a făcut test pentru că așa a trebuit, nu pentru că avea simptome, cred că a fost o procedură la ei acolo la emisiune și s-a testat ca să participe la emisiunea asta unde vin tot felul de cetățeni sau ceva de genul. Și a ieșit pozitiv, în sensul ăsta./î

Dacă nu-și făcea test că e la emisiune, pur și simplu se ducea la emisiune fără să-și facă test, habar n-avea că are COVID-19. Nu este bolnav, este doar infectat. Își vedea de viață și de treabă fără să știe că are COVID-19”, a declarat Mircea Badea în emisiunea de la Antena 3.

Simona Halep, infectată cu noul coronavirus

În urmă cu câteva zile, înainte de a afla rezultatul testului pentru coronavirus, Simona Halep a fost surprinsă la cumpărături. Potrivit prosport.ro sportiva „a mers să cumpere un cadou, iar ulterior a ajuns la destinație și a fost ajutată de către șoferul ei să descarce bagajele din mașină”. Totul s-a petrecut înainte de a contacta SARS-CoV-2!

 

Sursă foto: Arhiva Ciao

Publicat: 03 Nov. 2020, 13:57 Vedete
Pe aceeași temă